Leasy minilÄn

Leasy minilån är ett så kallat snabb lån och det är företaget Leasy som ligger bakom lånet. Det är en långivare som tillkom under 2015 i Sverige, och erbjuder även andra former av lån förutom ett minilån. Ett Leasy minilån är ett lån för dig som behöver ha ett mindre lån, men få det godkänt snabbt. Hos Leasy kan du låna upp till 10 000 kronor och räntan är beroende på dina personliga omständigheter.
Du får ett snabbt besked för det mesta inom 24 timmar om du har blivit godkänd eller inte, och snabba utbetalningar. Läs mer om Leasy minilån i vår ultimata guide om detta lån och denna långivare.

/ Uppdaterad:
Belopp:
Avbetalningsperiod:
Visa fler resultat

Ansök om ett Leasy MinilÄn

Att ansöka om ett Leasy MinilĂ„n Ă€r enkelt och du gör det tillsammans med ditt Bank ID. Ditt första steg för att ansöka om lĂ„net Ă€r att vĂ€lja vilket belopp som du vill lĂ„na och hur lĂ„ng Ă„terbetalningstid du behöver för att betala tillbaka lĂ„net. Du mĂ„ste sedan fylla i de uppgifter som Leasy frĂ„gar om, vilket Ă€r grundlĂ€ggande information som ditt namn och personnummer. Du mĂ„ste inte fylla i onödiga uppgifter som tar extra tid. 

NĂ€r du har skickat in ansökan Ă€r det bara att vĂ€nta pĂ„ svar om du har blivit godkĂ€nd eller inte, och om du blivit godkĂ€nd vilken rĂ€nta Leasy minilĂ„n kan erbjuda dig. Leasy minilĂ„n ger dig ett svar inom 24 timmar för det mesta om du har blivit godkĂ€nd eller inte för deras lĂ„n. 

Om du blir godkĂ€nd mĂ„ste du bara acceptera den rĂ€nta och de villkor som lĂ„net kommer med. Var alltid noga med att lĂ€sa igenom villkoren noga innan du accepterar lĂ„net, och acceptera inte ett lĂ„n om du inte har möjligheten att betala tillbaka det. 

Krav och villkor för Leasy MinilĂ„n 

Det finns sjĂ€lvklart krav som du mĂ„ste uppfylla för att bli accepterad ett Leasy minilĂ„n. För att bli accepterad mĂ„ste du vara minst 21 Ă„r gammal, inte ha nĂ„gra aktiva betalningsanmĂ€rkningar och en kreditupplysning görs nĂ€r du ansöker om lĂ„net. För att bli accepterad ett lĂ„n mĂ„ste du ocksĂ„ vara folkbokförd i Sverige och du mĂ„ste ha en fast Ă„rsinkomst. 

Fördelar och nackdelar med Leasy minilÄn

Leasy Ă€r ett sĂ€kert företag som har ett gott rykte inom industrin, de erbjuder lĂ„n med bra rĂ€ntor och villkor. Den stora fördelen med Leasy minilĂ„n Ă€r att de erbjuder bĂ€ttre villkor Ă€n mĂ„nga andra liknande snabblĂ„n. MĂ„nga snabblĂ„n kan komma med rĂ€ntor som Ă€r nĂ€stan omöjliga att betala tillbaka. Du kan Ă€ven sjĂ€lv bestĂ€mma hur lĂ„ng Ă„terbetalningstid du vill ha för att kunna betala tillbaka ditt lĂ„n utan att det pĂ„verkar din personliga ekonomi allt för mycket. Att rĂ€ntan Ă€r rĂ€tt mycket lĂ€gre Ă€n andra liknande lĂ„n gör ocksĂ„ att det Ă€r ett lĂ„n som Ă€r mycket billigare. 

En nackdel med Leasy minilĂ„n Ă€r dĂ€remot att du inte fĂ„r svar direkt om du har blivit godkĂ€nd eller inte för lĂ„net. Det tar generellt cirka 24 timmar för lĂ„net att bli godkĂ€nt, och efter det mĂ„ste du acceptera pengarna för att de ska komma till ditt konto. 

RÀntan för ett Leasy minilÄn

Leasy erbjuder en personlig rĂ€nta för deras minilĂ„n, vilket betyder att rĂ€ntan Ă€r helt beroende pĂ„ din personliga ekonomi. Om du har en ordnad ekonomi, och inte tidigare har haft ett dĂ„ligt kreditvĂ€rde hos UC finns det en större chans att du blir accepterad för en lĂ€gre rĂ€nta för ditt lĂ„n. Generellt sĂ€tt fĂ„r den som har en sĂ€mre ekonomi en högre rĂ€nta, och detta Ă€r eftersom det finns en större risk att lĂ„na ut till nĂ„gon med en sĂ€mre ekonomi. 

Leasy minilÄn utan fast anstÀllning

Om du Ă€r en student finns det fortfarande en chans att bli accepterad ett Leasy minilĂ„n, sĂ„ lĂ€nge du inte har aktiva betalningsanmĂ€rkningar och Ă€r över 21 Ă„r gammal. NĂ€r du ansöker om ett Leasy minilĂ„n mĂ„ste du inte ha en fast anstĂ€llning, men du mĂ„ste ha en möjlighet att betala tillbaka det lĂ„n som du lĂ„nar frĂ„n banken. Har du en timanstĂ€llning, Ă€r pensionĂ€r eller kanske en vikarie gĂ„r det fortfarande att bli accepterad för Leasy minilĂ„n. TĂ€nk dock pĂ„ att enbart acceptera ett Leasy minilĂ„n om du har ekonomin till att betala tillbaka lĂ„net varje mĂ„nad. 

Avbetalningstiden för lÄnet

Leasy minilĂ„n ger dig en stor flexibilitet nĂ€r det kommer till Ă„terbetalningen av lĂ„net. MĂ„nga minilĂ„n har en fast Ă„terbetalning period vilket betyder att du sjĂ€lv inte kan kontrollera hur mycket du betalar tillbaka varje mĂ„nad. NĂ€r du ansöker om ett Leasy minilĂ„n skriver du sjĂ€lv i hur lĂ„ng Avbetalningsperiod som du vill ha för lĂ„net. Ju lĂ€ngre du betalar av pĂ„ lĂ„net desto mer kommer du att betala av, men du vill heller inte vĂ€lja en för hög avbetalning för att göra det svĂ„rt för din personliga ekonomi att hantera avbetalningarna. 

Vanliga frÄgor om Leasy minilÄn

Kan man ta ett Leasy minilÄn trots betalningsanmÀrkningar?

Om du har aktiva betalningsanmÀrkningar gÄr det tyvÀrr inte att ansöka om ett Leasy MinilÄn. Dock har du sedan tidigare haft betalningsanmÀrkningar, men nu Àr fri frÄn dessa gÄr det fortfarande att fÄ ett minilÄn frÄn Leasy godkÀnt.

Hur gammal mÄste man vara för att bli accepterad lÄnet?

För Leasy minilÄn mÄste du minst vara 21 Är gammal för att bli accepterad för lÄnet. 

Hur lÄng tid tar det för pengarna att nÄ mitt konto?

Leasy minilÄn blir för det mesta godkÀnt inom 24 timmar för den som ansöker, det beror ocksÄ pÄ nÀr du gör din ansökan, eftersom att Leasy inte Àr öppna under helgerna för att behandla en ansökan. Om du blir godkÀnd för lÄnet mÄste du bara acceptera din offert sedan kan pengarna bli skickade till ditt konto.

Vad Àr den lÀgsta rÀntan för ett Leasy minilÄn?

Den lÀgsta rÀntan för ett Leasy minilÄn Àr just nu 9 %, vilket Àr vÀldigt lÄgt jÀmfört med andra liknande lÄn pÄ marknaden. Det Àr dÀremot inte en garanti att du kan fÄ ett lÄn som ligger pÄ 9 %, utan det Àr beroende pÄ din personliga ekonomi. RÀntan för Leasy MinilÄn Àr dessutom rörlig vilket betyder att den Àndrar sig med marknadsrÀntan. 

shares