LĂ„na 1000 kr – JĂ€mför LĂ„ngivare

Att vara i ett behov av pengar akut är ingen rolig situation att vara i, men som tur är finns det alternativ för dig som behöver låna 1000 kr. Om du är ett behov av 1000 kr är det vanligt att du kan låna detta via ett SMS lån, eller ett så kallat snabblån. Ofta kan du också få utbetalningar redan samma dag när du vill låna 1000 kr. Läs mer i vår guide om hur du kan låna 1000 kr och vad ditt bästa alternativ är.

/ Uppdaterad:

JÀmför SnabblÄn

Belopp:
Avbetalningsperiod:
Vi har hittat matchande lÄn för dig
Vi har hittat en matchning för dig
Det finns inga trÀffar. Sök igen
Visa fler resultat

SMS lÄn pÄ 1000 kronor

Det finns mÄnga alternativ för dig som vill lÄna 1000 kr, men det vanligaste Àr att lÄna via ett SMS lÄn. Ett SMS lÄn innebÀr att du lÄnar pengar snabbt, dÀr du kan fÄ besked inom nÄgra minuter om du har blivit godkÀnd eller inte för ditt lÄn. Ett SMS lÄn Àr för det mesta pÄ en mindre summa pengar och lÄngivaren har dÀrför mindre krav pÄ att lÄna ut pengarna Àn större banker eller lÄngivare.

Alla lĂ„ngivare har nĂ„gon form av rĂ€nta pĂ„ deras lĂ„n och rĂ€ntan Ă€r ofta satt efter dig personligen. Innan du accepterar ett lĂ„n Ă€r det viktigt att du rĂ€knar ihop hur mycket du mĂ„ste betala tillbaka för lĂ„net, och att du alltid jĂ€mför mellan olika lĂ„n för att hitta det bĂ€sta alternativet för dig. 

LĂ„na 1000 kr utan UC

NĂ€r du vill lĂ„na 1000 kr Ă€r det bĂ€sta alternativet att vĂ€lja ett lĂ„n som inte anvĂ€nder sig av UC nĂ€r de gör sin kreditansökan. UC Ă€r en kreditkontroll som de största bankerna och lĂ„ngivarna anvĂ€nder sig av. NĂ€stan alla former av privatlĂ„n, bolĂ„n och lĂ„n med sĂ€kerhet anvĂ€nder sig av UC nĂ€r de gör din kreditkontroll. 

Att ha för mĂ„nga sökningar pĂ„ UC leder till en sĂ€mre kreditvĂ€rdighet, som i sin tur gör det svĂ„rare för dig att bli accepterad för ett lĂ„n och Ă€ven svĂ„rare att bli erbjuden en bĂ€ttre rĂ€nta. Alla sökningar som sker genom UC sparas, vilket betyder att en lĂ„ngivare kan se alla tidigare ansökningar som du har gjort via UC. Om det Ă€r mĂ„nga under en kort period vet inte lĂ„ngivaren vilka lĂ„n du har accepterat, och dĂ€rmed inte om du kommer att ha möjligheten att betala tillbaka lĂ„net eller inte. 

Alla lĂ„ngivare mĂ„ste göra en kreditkontroll enligt svensk lag, men det finns inget krav att detta Ă€r UC. För dig som vill lĂ„na 1000 kr Ă€r ett sms lĂ„n det bĂ€sta alternativet, dĂ„ dessa lĂ„ngivare för det mesta inte anvĂ€nder sig av UC nĂ€r de gör sin kontroll. Det gör att Ă€ven om du inte skulle bli godkĂ€nd sĂ„ pĂ„verkar det dig inte pĂ„ ett negativt sĂ€tt. 

Sms lĂ„n utan sĂ€kerhet 

Ett sms lĂ„n Ă€r alltid ett lĂ„n utan sĂ€kerhet, vilket betyder att om du ansöker om att lĂ„na 1000 kr sĂ„ kommer inte lĂ„ngivaren frĂ„ga hur du anvĂ€nder pengarna, utan du anvĂ€nder ditt sms lĂ„n som du vill. Det finns mĂ„nga anledningar till att du behöver lĂ„na 1000 kronor, kanske har bilen gĂ„tt i sönder och du behöver laga den? Oavsett anledning finns det mĂ„nga lĂ„ngivare som kan lĂ„na ut 1000 kronor till deras kunder. 

Det som Ă€r viktigast nĂ€r det kommer till att lĂ„na 1000 kronor Ă€r att du har möjligheten att betala tillbaka pengarna. LĂ„na enbart om du vet att du kommer att fĂ„ in pengarna igen, och att du kan betala tillbaka bĂ„de pengarna, men Ă€ven rĂ€ntan som lĂ„net kommer med. 

LĂ„na 1000 kr med direkt utbetalning 

SMS lĂ„n kommer ofta med en direkt utbetalning oavsett nĂ€r du gör ansökan. Du kan fĂ„ pengarna beviljad direkt oavsett om du lĂ„nar sent pĂ„ natten eller tidigt pĂ„ morgonen. Ett sms lĂ„n kallas ocksĂ„ för ett snabblĂ„n, eftersom pengarna ofta nĂ„r dig snabbt. Ansökan tar inte ens nĂ„gra minuter eftersom du anvĂ€nder dig av ditt Bank ID för att verifiera dina detaljer. Det kommer sedan att ske en kreditkontroll pĂ„ dina personliga uppgifter. 

Blir lĂ„net godkĂ€nt för dig behöver du enbart acceptera villkoren som lĂ„nen kommer med och sedan kommer pengarna att nĂ„ ditt konto. Anledningen till att du kan fĂ„ pengarna sĂ„ snabbt Ă€r pĂ„ grund av tjĂ€nsten Trustly som fungerar tillsammans med ditt Bank ID och din bank. Ibland kan det gĂ„ sĂ„ snabbt som 15 minuter att fĂ„ pengarna pĂ„ ditt konto. 

LĂ„na pengar trots betalningsanmĂ€rkningar 

Att ha betalningsanmĂ€rkningar kan leda till att det Ă€r svĂ„rare att bli beviljad olika former av lĂ„n, men om du enbart vill lĂ„na 1000 kronor Ă€r det enklare med ett sms lĂ„n. MĂ„nga sms lĂ„n har inte höga krav pĂ„ den som ansöker om lĂ„net, och det finns Ă€nnu mindre krav ju lĂ€gre summan Ă€r. MĂ„nga gĂ„nger krĂ€vs det inte heller att du har en fast anstĂ€llning, utan Ă€ven studenter, timanstĂ€llda och pensionĂ€rer kan bli beviljade. 

Vanliga frÄgor om att lÄna 1000:-

Vad Àr det bÀsta alternativet för dig som vill lÄna 1000 kronor?

Om du vill lÄna 1000 kr Àr det bÀsta alternativet att ansöka om ett SMS lÄn, andra former av lÄn som privatlÄn Àr ofta för högre summor Àn 1000 kr. Men ditt bÀsta val Àr alltid att jÀmföra mellan olika lÄn och olika lÄngivare. 

Vad finns det för krav för att kunna lÄna 1000 kr?

Kravet för att lÄna 1000 kr Àr ofta lÀgre Àn om du vill lÄna en högre summa. Det finns helt enkelt mindre risk för lÄngivaren Àn om det Àr för högre summor de lÄnar ut. DÀrför finns det mindre krav pÄ vem som kan bli accepterad för lÄnet. 

Kan jag lÄna 1000 kronor trots betalningsanmÀrkningar?

Ja, för mÄnga SMS lÄn gÄr det att lÄna pengar trots att du tidigare har haft betalningsanmÀrkningar, sÄ lÀnge du nu har en inkomst dÀr du kan betala tillbaka lÄnet. 

Hur lÄng tid har jag pÄ mig att betala tillbaka pengarna?

Om du vill lÄna 1000 kr via ett SMS lÄn Àr det vanligt att du mÄste betala tillbaka pengarna inom 30 dagar, annars riskerar du att betala förseningsavgifter, och i vÀrsta fall kan du fÄ fakturan skickad till Kronofogden om du inte betalar. 

shares