LĂ„na 1500 kr – JĂ€mför lĂ„n

Det är idag enkelt att låna 1500 kr, det krävs inte att du bokar ett möte med banken utan du kan göra det online. För att låna 1500 kr är det ett SMS lån du borde söka, du kan ansöka om det via din telefon eller din surfplatta. Du kan ofta låna 1500 kr helt utan UC, och få en utbetalning samma dag.

/ Uppdaterad:

JÀmför SnabblÄn

Belopp:
Avbetalningsperiod:
Vi har hittat matchande lÄn för dig
Vi har hittat en matchning för dig
Det finns inga trÀffar. Sök igen
Visa fler resultat

LĂ„na 1500 kr snabbt

Ofta nĂ€r du Ă€r i behov av 1500 kr Ă€r det ofta att du behöver ha pengarna snabbt, och det finns idag lĂ„n dĂ€r du kan fĂ„ utbetalning redan samma dag. NĂ€r du behöver lĂ„na 1500 kr Ă€r det ett sĂ„ kallat snabblĂ„n som du mĂ„ste ansöka om. Ett snabblĂ„n Ă€r ett bra val för dig som har ett behov av att lĂ„na 1500, och ofta kan du fĂ„ pengarna pĂ„ ditt konto samma dag som du gjorde ansökan. 

För att ansöka om ett snabblĂ„n borde du först jĂ€mföra mellan olika lĂ„ngivare. Du kan ta hjĂ€lp av en kreditförmedlare för att göra detta. En kreditförmedlare kommer dĂ„ att presentera olika lĂ„n som du kan bli beviljad för och du kan jĂ€mföra mellan de olika rĂ€ntorna och villkoren. 

Du mĂ„ste sedan ansöka om lĂ„net vilket du gör tillsammans med ditt Bank ID. Det tar bara nĂ„gra minuter att göra en ansökan, och du fĂ„r ofta besked direkt om du Ă€r beviljad för ditt lĂ„n eller inte. 

Är du beviljad mĂ„ste du bara acceptera din offert och sedan kommer utbetalningen av pengarna att ske. Det Ă€r inte ovanligt att pengarna kan nĂ„ ditt konto pĂ„ sĂ„ kort tid som 15 minuter. Anledningen till detta Ă€r att de anvĂ€nder sig av tjĂ€nsten Trustly vilket Ă€r kopplad tillsammans med din bank. 

Ansök om snabblÄn utan UC

Alla lĂ„ngivare mĂ„ste göra en kreditkontroll pĂ„ dig för att lĂ„net ska kunna bli beviljat, och vanligt Ă€r att lĂ„ngivare anvĂ€nder dig av tjĂ€nsten UC. Men snabblĂ„n sker för det mesta utan UC och det Ă€r istĂ€llet andra bolag som Bisnode och Creditsafe som gör din kreditkontroll. Alla sökningar som sker mellan UC sparas och finns det för mĂ„nga sökningar under en för kort tid leder detta till en sĂ€mre kreditvĂ€rdighet. 

NĂ€r du ansöker om lĂ„n kollar lĂ„ngivaren pĂ„ vad din kreditvĂ€rdighet Ă€r. Vill du lĂ„na mer Ă€n 1500 kr kan det bli svĂ„rt att accepterad större lĂ„n om du har ett dĂ„ligt kreditvĂ€rde. Anledningen till att du fĂ„r en sĂ€mre kreditvĂ€rdighet nĂ€r du gör sökningar pĂ„ mĂ„nga lĂ„n Ă€r att lĂ„ngivaren inte vet vilket lĂ„n du har accepterat, men det ger ocksĂ„ en dĂ„lig bild pĂ„ din ekonomi om du söker efter ett flertal lĂ„n samtidigt. 

Det finns dĂ€rför mĂ„nga fördelar med att lĂ„na 1500 kr utan att anvĂ€nda dig av UC. Det kommer inte att pĂ„verka din kreditvĂ€rdighet i framtiden. 

Hitta bÀsta lÄnet för att lÄna 1500 kr med en kreditförmedlare

NĂ€r du vill lĂ„na 1500 kr vill du sjĂ€lvklart hitta det lĂ„n som kan erbjuda dig den bĂ€sta möjliga rĂ€ntan. RĂ€ntan bestĂ€mmer hur mycket du kommer att betala tillbaka av lĂ„net, och olika lĂ„ngivare erbjuder dig olika rĂ€ntor. Det bĂ€sta sĂ€ttet att hitta den bĂ€sta rĂ€ntan Ă€r att jĂ€mföra mellan olika lĂ„ngivare vilket du kan göra med en kreditförmedlare. 

TĂ€nk pĂ„ att du inte enbart borde jĂ€mföra rĂ€ntan, utan Ă€ven villkoren som lĂ„net kommer med. Finns det en avgift som du mĂ„ste betala för att acceptera lĂ„net? Vad Ă€r Ă„terbetalningen? Du kan kontrollera detta enkelt med hjĂ€lp av en kreditförmedlare. 

LÄna pengar med en lÄg inkomst

För traditionella lĂ„n kan det vara svĂ„rt att bli beviljad lĂ„net om du har en lĂ„g inkomst, men för ett snabblĂ„n Ă€r kraven ofta mindre Ă€n till exempel banklĂ„n. Detta beror pĂ„ att det snabblĂ„n Ă€r ofta för en mindre summa, men ocksĂ„ att rĂ€ntan Ă€r högre Ă€n traditionella lĂ„n. Du behöver dĂ€rför inte ha en hög inkomst, eller inte heller ha en fast inkomst heller. 

BĂ„de studenter, pensionĂ€rer, vikarier och projektanstĂ€llda kan bli accepterad ett snabblĂ„n för att lĂ„na 1500 kr. Det Ă€r dock viktigt att du vet att du kommer att ha rĂ„d med Ă„terbetalningen av lĂ„net.  

LÄna 1500 kr med betalningsanmÀrkningar

MĂ„nga lĂ„ngivare som erbjuder snabblĂ„n accepterar Ă€ven dig som har betalningsanmĂ€rkningar sedan innan. Kravet Ă€r dock ofta att du inte kan ha aktiva skulder hos Kronofogden, och om du har det mĂ„ste du ha en avbetalningsplan. MĂ„nga gĂ„nger krĂ€vs det ocksĂ„ att du har en ordnad ekonomi nu för att du ska kunna bli accepterad för lĂ„net. 

LÄna 1500 kr rÀntefritt

Att lĂ„na rĂ€ntefritt kanske lĂ„net för bra för att vara sant, men det finns sĂ€tt du kan göra det pĂ„. Det finns lĂ„ngivare som erbjuder dig en rĂ€ntefri period som för det mesta ligger pĂ„ 14 dagar. Om du betalar tillbaka lĂ„net inom 14 dagar kommer du alltsĂ„ inte att betala nĂ„gon rĂ€nta för lĂ„net, sĂ„ det Ă€r kostnadsfritt. För att det ska vara gratis mĂ„ste du dĂ€remot betala tillbaka lĂ„net inom 14 dagar. 

Vanliga frÄgor om att lÄna 1500 kronor

Vad kommer rÀntan att vara för att lÄna 1500 kr?

RÀntan Àr nÀstan alltid baserad pÄ din ekonomiska situation och Àven om du har haft betalningsanmÀrkningar innan. Det Àr viktigt att notera att ett snabblÄn ofta kommer med en högre rÀnta Àn andra former av lÄn.

Hur lÄng Àr avbetalningstiden för att lÄna 1500 kr?

För snabblĂ„n Ă€r det ofta en snabbare Ă„terbetalningsperiod och ofta Ă€r denna redan bestĂ€md sedan innan. Det Ă€r vanligt att du har mellan 30–60 dagar pĂ„ dig att betala tillbaka pengarna. 

Finns det nÄgra avgifter för att lÄna 1500 kr?

Förutom rĂ€ntan kommer det ofta ocksĂ„ avgifter för att du ska bli beviljad lĂ„net. Det Ă€r inte ovanligt att du mĂ„ste betala en avgift för att du ska kunna fĂ„ pengarna pĂ„ ditt konto, vilket brukar ligga pĂ„ mellan 100–300 kronor. 

Vad Àr fördelen med att anvÀnda sig av en kreditförmedlare?

En kreditförmedlare Àr för det mesta gratis att anvÀnda sig av, och kan hjÀlpa dig att jÀmföra mellan olika lÄn. Du kan dÄ enkelt vÀlja det lÄn som kommer med den bÀsta rÀntan för dig, och Àven den bÀsta villkoren. 

shares