LĂ„na 20000 kr – JĂ€mför LĂ„n

Att låna 20000 kr online, snabbt och utan UC har aldrig varit enklare. Att låna 20000 kr är med ett lån som kommer utan säkerhet och du har alternativet mellan ett snabblån eller ett privatlån. Många gånger kan du även få en utbetalning redan samma dag, speciellt om du ansöker om ett snabblån.

/ Uppdaterad:

JÀmför privatlÄn

Belopp:
Villkor:
Vi har hittat matchningar för dig
Vi har hittat en matchning för dig
Det finns inga trÀffar. Sök igen
Visa fler resultat

SnabblĂ„n för 20000 kr 

Idag finns det snabblÄn som du kan ta för att lÄna 20000 kr, ett snabblÄn ger en snabb utbetalning och du fÄr för det mesta pengarna pÄ kontot bara nÄgra timmar efter att du har gjort din ansökan. Ett snabblÄn har generellt mindre krav vilket betyder att du som har en lÄg inkomst, inte har en fast anstÀllning eller har betalningsanmÀrkningar fortfarande kan ha ditt lÄn godkÀnt.

Ett snabblĂ„n Ă€r ett lĂ„n som rĂ€knas som högkostnadskredit. Det innebĂ€r att kostnaden för lĂ„net Ă€r högre Ă€n till exempel ett privatlĂ„n. Ofta mĂ„ste du ocksĂ„ betala tillbaka lĂ„net snabbare för ett snabblĂ„n. Fördelen med ett snabblĂ„n Ă€r att du ofta fĂ„r utbetalningar samma dag som du fick ditt lĂ„n godkĂ€nt, och att det Ă€r ett lĂ„n som Ă€r enklare att fĂ„ accepterat. 

LĂ„na 20000 kr utan UC

Att lĂ„na 20000 kr gĂ„r Ă€ven att göra utan att det sker en kreditkontroll pĂ„ UC, speciellt om du ansöker om ett snabblĂ„n. För det mesta anvĂ€nder sig snabblĂ„n av andra företag istĂ€llet som Creditsafe eller Bisnode som Ă€r de vanligaste alternativen för kreditkontroller. Till skillnad frĂ„n UC sparas inte din ansökan dĂ€r, vilket betyder att det inte pĂ„verkar din kreditvĂ€rdighet. 

Vill du lĂ„na 20000 kr med ett privatlĂ„n anvĂ€nder sig ofta dessa lĂ„ngivare sig av UC för att göra kreditkontrollen. Att enbart ansöka om ett privatlĂ„n kommer inte att pĂ„verka din kreditvĂ€rdighet pĂ„ ett negativt sĂ€tt, utan det Ă€r nĂ€r du ansöker om ett flertal lĂ„n samtidigt. 

Eftersom det Àr viktigt att jÀmföra mellan olika lÄngivare kan du dÄ anvÀnda dig av en kreditförmedlare vilket gör att du inte enbart kan jÀmföra mellan olika lÄn, men ocksÄ att du inte har flera sökningar hos UC. Anledningen till detta Àr att en kreditförmedlare enbart gör en kreditkontroll Àven om du kommer att fÄ upp ett flertal lÄn som du har blivit accepterad för.

FÄ en snabb utbetalning för lÄn pÄ 20000 kr

Att fĂ„ en snabb utbetalning Ă€r en fördel för mĂ„nga, och har du ett behov att fĂ„ pengarna pĂ„ ditt konto snabbt Ă€r ett snabblĂ„n ett smart alternativ. Ett snabblĂ„n Ă€r en högkostnadskredit eftersom lĂ„net nĂ„r ditt konto snabbt, men nackdelen med detta Ă€r att rĂ€ntan kan vara hög för lĂ„net. DĂ€rför borde du alltid kolla igenom dina alternativ noga innan du accepterar ett snabblĂ„n sĂ„ du vet att du har rĂ„d att betala tillbaka hela lĂ„net, och i tid dessutom. 

Utbetalningarna för ett snabblĂ„n gĂ„r ofta vĂ€ldigt fort, och ibland kan du ha pengarna pĂ„ ditt konto bara en timme efter att du har gjort din ansökan. MĂ„nga gĂ„nger sker utbetalningarna via tjĂ€nsten Trustly, vilket Ă€r en tjĂ€nst som fungerar tillsammans med din bank. 

Om du ansöker om att lĂ„na 20000 kr med ett privatlĂ„n Ă€r det ofta mellan 3–5 arbetsdagar som pengarna nĂ„r ditt konto. 

LÄna 20000 kr med betalningsanmÀrkningar

Att lĂ„na 20000 kr Ă€r fullt möjligt Ă€ven om du tidigare har haft betalningsanmĂ€rkningar, och idag finns det bĂ„de snabblĂ„n och privatlĂ„n som beviljar ett lĂ„n för dig med tidigare betalningsanmĂ€rkningar. Idag Ă€r det mer vanligt att folk har nĂ„gon form av betalningsanmĂ€rkning för olika anledningar. 

En lĂ„ngivare kollar istĂ€llet pĂ„ hur din ekonomi ser ut idag, vad du har för inkomst och att du inte just nu har nĂ„gra aktiva skulder hos Kronofogden. Det finns ocksĂ„ möjligheten att lĂ„na tillsammans med en personlig borgen för att du ska fĂ„ lĂ„net beviljat trots att du har aktiva skulder. 

Ansök om att lÄna 20000 kr med en kreditförmedlare

Idag finns det mĂ„nga kreditförmedlare pĂ„ marknaden som kan hjĂ€lpa dig med att hitta ett bra lĂ„n. Kreditförmedlare arbetar tillsammans med banker och lĂ„ngivare för att hjĂ€lpa lĂ„ntagare med att hitta lĂ„n. 

NÀr du tar hjÀlp av en kreditförmedlare kommer du att göra en ansökan via deras hemsida precis som om du skulle söka ett vanligt lÄn. Du fyller i personliga uppgifter och verifierar dig med ditt Bank ID. Kreditförmedlaren kommer att göra en kreditupplysning för att du ska fÄ upp de lÄn som du kan bli beviljad för, men det Àr enbart en upplysning sÄ Àr det via UC kommer det inte att pÄverka dig negativt.

Du kan sedan kolla igenom listan med olika lĂ„n och vĂ€lja det lĂ„n med den lĂ€gsta rĂ€ntan. 

Vanliga frÄgor om att lÄna 20000 kronor

Vad Àr det bÀsta lÄnet för att lÄna 20000 kr?

Det bÀsta alternativet för att lÄna 20000 kr Àr att anvÀnda dig av en lÄneförmedlare för att du ska kunna jÀmföra mellan olika lÄn. DÄ kommer du att fÄ upp det lÄn med den lÀgsta rÀntan, men Àven som har bra villkor. 

Vad Àr rÀntan för ett lÄn pÄ 20000 kr?

RÀntan Àr personlig, vilket betyder att vad du blir erbjuden för rÀntan Àr inte detsamma som vad en annan person hade fÄtt för erbjudande. Ju bÀttre ekonomi och kreditvÀrdighet du har desto enklare kommer det att vara för dig att ett lÄn accepterat med en lÀgre rÀnta. 

Kan jag bli beviljat att lÄna 20000 kr trots att jag har aktiva skulder?

Det beror pÄ, mÄnga lÄngivare accepterar inte att du har aktiva skulder. Men om du har en Äterbetalningsplan med Kronofogden, och att du kan visa att du har en inkomst kan det bli lÀttare att fÄ lÄna 20000 kr med aktiva skulder. Ett alternativ Àr att lÄna tillsammans med nÄgon annan som en personlig borgen eller en medlÄntagare för att du ska fÄ lÄnet godkÀnt. 

MÄste det ske en kreditkontroll för att lÄna 20000 kr?

Ja, enligt svensk lag mÄste lÄngivaren göra en kreditkontroll pÄ dig innan du kan bli beviljad ett lÄn. Det Àr dock inte krav pÄ att den mÄste ske med UC, utan idag finns det ocksÄ andra alternativ av lÄngivare. 

shares