Låna 45000 kr – Jämför Lån

För dig som vill ansöka om att låna 45000 kr kan du göra det snabbt online genom att hitta den bästa långivaren efter dina personliga omständigheter. Ett lån på 45000 kr är alltid en form av lån som kommer utan någon säkerhet, och du kan även ansöka om det utan UC.

Jämför privatlån

Belopp:
Villkor:
Vi har hittat matchningar för dig
Vi har hittat en matchning för dig
Det finns inga träffar. Sök igen
Visa fler resultat

Låna 45000 kr med ditt BankID

Idag är det enklare än någonsin att ansöka om att låna 45000 kr, och du kan göra det via mobilen eller datorn. För att låna 45000 kr är det ett privatlån som du måste ansöka om där du kan använda pengarna precis på det sätt som du vill. Du behöver inte uppge för banken varför du vill låna pengar. 

Anledningar till att låna 45000 kr:

  • Betala för ett bröllop
  • Köpa en bil
  • Betala av en resa 
  • låna pengar för att köpa en båt
  • Betala en del av kontantinsatsen
  • Låna pengar till ditt företag

Du behöver inte bevisa för banken hur du spenderar pengarna som du lånar när det är ett lån utan säkerhet.

Ansök om privatlån för att låna 45000 kr

Idag är ett privatlån det vanligaste lånet för dig som vill låna 45000 kr, och det är ett lån som du kan ansöka om hos banker, men även andra långivare. Ett privatlån är det lån som är vanligast att ansöka om du vill ha ett större belopp. Det kommer ofta med en bättre ränta än ett snabblån till exempel, eftersom ett snabblån har en högre ränta generellt. 

Snabblån är däremot för mindre belopp, ofta upp till 25000–30000, dock finns det snabblån där du kan låna 45000 kr med. 

Ett privatlån kommer ofta med några krav och villkor som:

  • Du måste vara minst 18 år gammal
  • Inte tidigare ha några betalningsanmärkningar
  • Ha en god kredit
  • Ha en fast anställning och en stabil inkomst

När du ansöker om ett privatlån tar det för det mesta runt 24 timmar för att veta om du har blivit accepterad för lånet eller inte. 

Få utbetalning snabbt för att låna 45000 kr

Vill du låna 45000 kr finns det fortfarande snabblån som du kan ansöka om, men det finns inte lika många långivare att välja om som det finns för mindre belopp. Att acceptera ett snabblån med en sådan stor summa kan betyda att lånet kan bli väldigt dyrt att betala tillbaka, så därför är ett privatlån ett bättre alternativ för dig som vill låna 45000 kr. 

Det är inte lika vanligt att hitta ett snabblån på ett stort belopp som 45000 kr, det finns vissa långivare som erbjuder upp till 50000 kr för ett snabblån. Att ha råd med återbetalningen, räntan och även betala av i tid är väldigt viktigt. Tänk alltid igenom ditt beslut av att låna pengar ordentligt så att du inte får betalningsanmärkningar för att du inte längre kan betala av lånet. 

En fördel att låna med ett snabblån är däremot att det går snabbare för dig att få pengarna på ditt konto. Ett snabblån kan ibland vara redan första dagen, medan ett privatlån kan ta lite längre tid. 

Låna 45000 kr utan UC

När du ansöker om ett lån kommer långivaren göra en kreditkontroll och detta är alltid något som sker när du ansöker om ett lån. En kreditkontroll betyder bara att långivaren gör en kontroll för att se vad din personliga ekonomi är och om du har några betalningsanmärkningar. Idag går det att låna 45000 kr utan att det krävs en kontroll via UC och istället görs det då kontroller via andra företag för att kontrollera din kreditvärdighet. 

Hos UC finns allt sparat, vilket betyder att alla låneansökningar du har gjort också finns tillgängliga att se för nya långivare. Vill du låna 45000 kr är det därför viktigt att du inte ansöker om allt för många lån samtidigt om de använder sig av UC. Det kommer att påverka din kreditvärdighet på ett negativt sätt, som sedan kan göra att lån som du ansöker om längre fram har en högre ränta, eller att du inte blir accepterad för lånet alls. 

Låna pengar med låg inkomst och betalningsanmärkningar 

Att ha en låg inkomst kan göra det lite mer komplicerat, men det är inte omöjligt. För banken eller långivaren är det viktigt att du har råd med att betala tillbaka lånet, därför kollar de på vad du tjänar och hur mycket utgifter du har varje månad. Behöver du låna 45000 kr kommer de att kontrollera att du verkligen kan betala av detta varje månad, och att du kommer kunna fortsätta att betala av lånet. 

Idag är det också allt fler långivare som accepterar den som tidigare har haft betalningsanmärkningar, så länge personen har en ordnad och en fast inkomst. Att låna 450000 kr är dock inte möjligt om du just nu har aktiva skulder, utan då måste du låna tillsammans med en personlig borgen eller en medlåntagare. 

Att låna 45000 kr tillsammans med någon är ett bra sätt att också få ner räntan, men även att öka chansen för att du ska bli accepterad för ditt lån. 

Vanliga frågor om att låna 45000 kronor

Vad för lån kan jag ansöka om för att låna 45000 kr?

Du kan ansöka om lån utan säkerhet, vilket kan antingen vara ett privatlån eller ett snabblån. Det går även att ansöka om ett kreditkort om du är i behov av att låna 45000 kr men inte vill ansöka om ett fysiskt lån istället kontokredit. 

Vad kommer räntan att vara när jag lånar 45000 kr?

Om du ansöker om ett snabblån räknas detta som en högkostnadskredit, vilket innebär att lånet kommer med en högre ränta och du måste betala tillbaka det rätt snabbt. Ett privatlån har för det mesta en mindre ränta, men har mer krav för dig som vill ansöka om det. 

Går det att få ett lån på 45000 kr trots att jag har betalningsanmärkningar?

Ja, det är inte omöjligt att få ett lån accepterat på 45000 kr även om du har tidigare betalningsanmärkningar, och för snabblån är det för det mesta inget problem att få ett lån accepterat trots betalningsanmärkningar.