LĂ„na 50000 kr – JĂ€mför LĂ„n

Är du ute efter att låna 50000 kr är det ett privatlån eller en kontokredit som du kan ansöka om. Det finns långivare som inte använder sig av UC för att göra deras kreditkontroll, utan istället handlar det om andra kreditföretag för att göra kontrollen. Det går även att få en snabb utbetalning om du vill låna 50000 kr.

/ Uppdaterad:

JÀmför privatlÄn

Belopp:
Villkor:
Vi har hittat matchningar för dig
Vi har hittat en matchning för dig
Det finns inga trÀffar. Sök igen
Visa fler resultat

LĂ„na 50000 kr till den bĂ€sta rĂ€ntan 

RĂ€ntan Ă€r den avgift som lĂ„ngivaren tar ut för att du ska fĂ„ lĂ„na pengarna, och rĂ€ntan Ă€r för det mesta baserad pĂ„ vad din kreditvĂ€rdighet och vad din ekonomi Ă€r. Om du har en dĂ„lig kreditvĂ€rdighet och en lĂ„g inkomst Ă€r chansen större att du kommer att fĂ„ en högre rĂ€nta. 

För att hitta ett lĂ„n som erbjuder den bĂ€sta rĂ€ntan kan du anvĂ€nda dig av en kreditförmedlare för att se vad för sorts lĂ„n du kan bli godkĂ€nd för. Utan en kreditförmedlare Ă€r det nĂ€stan omöjligt att sjĂ€lv kunna jĂ€mföra mellan olika lĂ„n, speciellt om du inte vill pĂ„verka din UC negativt. Du mĂ„ste göra en ansökning av lĂ„net för att se vad för villkor som du kan bli erbjuden. 

NĂ€r du anvĂ€nder dig av en kreditförmedlare mĂ„ste du först hitta en kreditförmedlare som jĂ€mför mellan de lĂ„n som du Ă€r ute efter. De flesta pĂ„ marknaden Ă€r idag ocksĂ„ kostnadsfri att anvĂ€nda för att hitta de bĂ€sta lĂ„nen för dig. 

LĂ„na 50000 kr utan UC

För dig som vill lĂ„na 50000 kr finns det möjlighet att göra detta utan att det sker en kreditkontroll med UC. Det finns idag privatlĂ„n som du kan lĂ„na 50000 kr hos utan att kreditkontrollen sker tillsammans med UC. En kreditkontroll mĂ„ste alltid ske enligt svensk lag, men UC har inte lĂ€ngre monopol vilket gör att det idag finns andra företag som kan göra en kreditkontroll. 

NĂ€r du vill lĂ„na 50000 kr Ă€r det viktigt att du ansöker om ett flertal lĂ„n, speciellt inte om de gör ansökningar hos UC. Alla lĂ„ngivare kan se vad för sökningar som har skett via UC, vilket betyder att lĂ„ngivaren inte vet vilket lĂ„n du sedan tidigare har accepterat. Det ger ocksĂ„ en dĂ„lig bild av dig som lĂ„ngivare att du ansöker om flera lĂ„n. Inte enbart kan detta leda till att du fĂ„r en sĂ€mre rĂ€nta, men ocksĂ„ att du inte blir beviljad lĂ„n som du ansöker om. 

IstĂ€llet Ă€r det bĂ€ttre att göra en sökning via en lĂ„neförmedlare dĂ€r de ofta enbart gör en kontroll via UC. Det betyder att det inte pĂ„verkar din kreditvĂ€rdighet negativt och att du samtidigt kan se vad för villkor du kan fĂ„ för att lĂ„na 50000 kr.  

Ansök om ett privatlÄn för att lÄna 50000 kr

Ett privatlĂ„n Ă€r det lĂ„n som Ă€r rekommenderat att ansöka för om du behöver lĂ„na 50000 kr. Det Ă€r ett lĂ„n som erbjuder en bĂ€ttre rĂ€nta och Ă€ven mĂ„nga gĂ„nger bĂ€ttre villkor Ă€n ett snabblĂ„n. Det Ă€r heller inte svĂ„rt att ansöka om ett privatlĂ„n vilket du kan göra enkelt med din mobil eller dator. Ofta fĂ„r du svar inom 24 timmar om du har fĂ„tt ditt lĂ„n godkĂ€nt eller inte, och Ă€r du godkĂ€nd kan du ha pengarna inom 24 timmar pĂ„ ditt konto. 

RĂ€ntan för ett privatlĂ„n beror pĂ„ dig och dina omstĂ€ndigheter, sĂ„ desto bĂ€ttre ekonomi och kreditvĂ€rdighet du har desto bĂ€ttre villkor kommer du att bli erbjuden pĂ„ lĂ„net. 

Krav för att bli beviljad ett lÄn

Det Àr svÄrt att sÀga alla krav som finns för att du ska bli accepterad för ett lÄn, men alla lÄngivare har generella krav.

Du mÄste generellt:

  • Vara minst 18 Ă„r gammal
  • Ha en bra kreditvĂ€rdighet
  • Inte ha aktiva skulder hos Kronofogden
  • Ha en inkomst 

JĂ€mför den totala lĂ„nekostnaden för att lĂ„na 50000 kr 

NĂ€r du ansöker om ett lĂ„n Ă€r det inte enbart rĂ€ntan du vill jĂ€mföra mellan och hĂ„lla koll pĂ„. Det Ă€r den totala lĂ„nekostnaden som lĂ„net har, och om det finns nĂ„gra extra avgifter för att du ska fĂ„ lĂ„net accepterat. LĂ„nekostnaden för ett lĂ„n blir ocksĂ„ högre desto lĂ€ngre tid det tar för dig att betala av lĂ„net. 

LĂ„na 50000 kr med en personlig borgen

Har du tidigare haft betalningsanmĂ€rkningar eller om du har aktiva skulder Ă€r det svĂ„rare att hitta en lĂ„ngivare som Ă€r villig att lĂ„na ut till dig. En lĂ„ngivare kollar alltid pĂ„ de risker som finns för att lĂ„na ut pengar, och gör sitt beslut utifrĂ„n detta. 

För att göra det enklare för dig att fĂ„ ett lĂ„n godkĂ€nt kan du dĂ€rför ansöka tillsammans med en personlig borgen. NĂ„gon som Ă€r personlig borgen för dig tar ocksĂ„ ett ansvar för lĂ„net, och om du inte lĂ€nge skulle kunna betala kommer lĂ„ngivaren att anvĂ€nda sig till denna personen. 

Det Àr viktigt att komma ihÄg att du enbart borde acceptera ett lÄn om du har ekonomin att betala tillbaka lÄnet.

Vanliga frĂ„gor om att lĂ„na 50000 kronor

GÄr det att lÄna 50000 kr trots betalningsanmÀrkningar?

Att lÄna 50000 kr gÄr att göra trots att du har betalningsanmÀrkningar sedan innan. Kraven Àr dÄ för det mesta att du inte kan ha aktiva skulder hos Kronofogden, att du nu har en bÀttre ekonomi och en fast inkomst. 

GÄr det att lÄna 50000 kr utan UC?

Ja, det gÄr att lÄna 50000 kr utan att lÄngivaren gör en kreditkontroll hos UC. Det Àr vanligast att det Àr snabblÄn dÀr det inte sker en kontroll via UC, men det finns privatlÄn som anvÀnder sig av andra tjÀnster istÀllet för UC. 

Finns det snabblÄn för att lÄna 50000 kr?

För de flesta snabblÄn ligger grÀnsen pÄ runt 25 000 kr, och anledningen till detta Àr att det finns mindre krav för att du ska bli godkÀnd för lÄnet. Det Àr dÀrför en större risk för lÄngivaren om du inte kan betala tillbaka pengarna, sÄ istÀllet Àr ett snabblÄn ett mindre lÄn. 

GÄr det att bli beviljad ett lÄn om du inte har en fast anstÀllning?

Allt fler har idag inte en fast anstÀllning utan Àr projektanstÀllda, företag eller frilansare och lÄngivare Àr medvetna om detta. DÀrför gÄr det att bli beviljad ett lÄn trots att du inte har en fast anstÀllning. 

shares