LĂ„na pengar med BankID

Att låna pengar har aldrig varit enklare än det är idag än när du ansöker om att låna pengar med BankID. Nu krävs det inte att du väntar hos banken, eller att du måste fylla i blanketter som du sedan måste skicka med posten. Du behöver heller för det mesta inte vänta flera dagar på att få svar om du har fått ditt lån beviljat, utan det sker nästan direkt. Ett BankID gör det enklare för dig att ansöka om lån och i vår guide kan du läsa mer om att låna pengar med BankID.

/ Uppdaterad:

JÀmför privatlÄn

Belopp:
Villkor:
  • Filter för:
  • Förmedlare
  • Inga Avgifter
  • KrĂ€ver ej arbete
  • BetalningsanmĂ€rkning OK
  • LĂ„ngivare
  • Direkt Utbetalning
  • MobilvĂ€nlig
  • Utan UC
  • LĂ„ngivare
Vi har hittat matchningar för dig
Vi har hittat en matchning för dig
Det finns inga trÀffar. Sök igen
Visa fler resultat

LĂ„na pengar med BankID online 

Idag Ă€r det inte svĂ„rt att ansöka om ett lĂ„n, utan du kan göra det direkt via din telefon nĂ€r du sitter pĂ„ bussen eller via datorn dĂ€r hemma. De flesta lĂ„n sker idag helt online och de flesta lĂ„ngivare föredrar om du anvĂ€nder dig av ditt Bank ID nĂ€r du gör din ansökan. 

För att ansöka om ett lĂ„n mĂ„ste du först hitta det bĂ€sta lĂ„net efter dina omstĂ€ndigheter och behov, det kan du göra tillsammans med en kreditförmedlare. Kolla igenom kraven som lĂ„net kommer med och att du uppfyller detta. 

För att lĂ„na pengar med Bank ID behöver du ha ditt mobila Bank ID tillgĂ€ngligt och du kan signera din ansökan och skicka ivĂ€g den. NĂ€r du lĂ„nar pengar med BankID fĂ„r du för det mesta svar inom nĂ„gra minuter om du har blivit godkĂ€nd eller inte för ditt lĂ„n. 

Enkelt att lÄna pengar med BankID

NĂ€r du ansöker om ett lĂ„n behöver lĂ„ngivaren veta din identitet för att göra en kreditkontroll. En kreditkontroll mĂ„ste alltid ske oavsett vad det Ă€r för lĂ„n du ansöker om enligt svensk lag, och ett BankID gör det enklare för lĂ„ngivaren att verifiera dig. 

Innan BankID fanns det ofta krav pĂ„ att du var tvungen att ladda upp bild pĂ„ ditt pass eller körkort för att verifiera dig. Om du ansöker om ett lĂ„n utan ditt BankID Ă€r detta fortfarande ett krav att du mĂ„ste göra detta, vilket enbart kommer att ta lĂ€ngre tid för dig. 

Du kan göra det enklare för dig sjĂ€lv genom att lĂ„na pengar med BankID, och det kan ocksĂ„ göra att du fĂ„r ett snabbare besked om du har blivit godkĂ€nd för ditt lĂ„n eller inte. 

Direkt utbetalning av lÄn med BankID

Är du i ett behov att fĂ„ en direkt utbetalning Ă€r ditt bĂ€sta alternativ att ansöka om ett snabblĂ„n. Ett snabblĂ„n krĂ€vs det inte en komplicerad ansökan, utan ofta fyller du bara i nĂ„gra personliga detaljer och sen anvĂ€nder du ditt BankID. Du fĂ„r ofta svar direkt om du har blivit godkĂ€nd för lĂ„net, och Ă€r du godkĂ€nd mĂ„ste du bara acceptera dina villkor och rĂ€ntan som du lĂ„net har. NĂ€r du har godkĂ€nt detta kan pengarna nĂ„ ditt konto snabbt, och för det mesta fĂ„r du det utbetalt samma dag som du ansökte om lĂ„net. 

Fördelar med att lÄna pengar med BankID

Det finns mĂ„nga fördelar att lĂ„na pengar med BankID. För det första Ă€r det en sĂ€ker och trygg tjĂ€nst att anvĂ€nda dig av, och den har inga risker. Idag finns det mycket risker med bedrĂ€geri, men ditt BankID Ă€r en sĂ€ker tjĂ€nst som fungerar tillsammans med din bank. Att lĂ„na pengar med BankID gĂ„r Ă€ven för det mesta vĂ€ldigt snabbt, vilket Ă€r en stor fördel för dig som behöver fĂ„ ditt lĂ„n utbetalt snabbt. 

LĂ„na ett snabblĂ„n med ditt Bank ID 

Det kan finnas tillfĂ€llen dĂ„ du har ett behov av att fĂ„ pengar pĂ„ ditt konto snabbt, till exempel om bilen har gĂ„tt i sönder och du mĂ„ste betala det akut. DĂ„ Ă€r det ett snabblĂ„n du borde ansöka om eftersom du kan fĂ„ en utbetalning direkt, och för det mesta gĂ€ller detta bĂ„de pĂ„ helger och kvĂ€llar ocksĂ„. 

NÀr du gör en ansökan om ett snabblÄn mÄste du anvÀnda dig av ditt Bank ID för att du ska kunna fÄ en snabb bestÀmmelse för om du Àr godkÀnd för lÄnet eller inte. Det gÄr klart att lÄna pengar utan att du anvÀnder dig av ditt BankID, men det Àr mer komplicerat och det tar lÀngre tid.

Efter att du har verifierat dig med ditt Bank ID för att lĂ„na pengar fĂ„r du ofta ett beslut direkt om lĂ„net Ă€r beviljat eller inte. 

LÄna pengar med BankID för privatlÄn

Du kan Ă€ven göra en ansökan om ett privatlĂ„n tillsammans med ditt Bank ID. Precis som med ditt snabblĂ„n kan det gĂ„ snabb att göra ansökan om du verifierar din identitet med ditt Bank ID. Hur snabbt du fĂ„r svar pĂ„ din ansökan beror pĂ„ om lĂ„ngivaren gör en kontroll hos UC eller en annan kreditförmedlare, dĂ€remot fĂ„r du för det mesta svar inom 24 timmar pĂ„ din ansökan. 

Vanliga frĂ„gor om att lĂ„na pengar med bankID

Kostar det att fÄ ett BankID?

Nej, det kostar inget att fÄ ett BankID, utan du ansöker om denna tjÀnsten tillsammans med din bank och sedan laddar du ner en app pÄ din telefon. Har du nÄgot problem med ditt Bank ID Àr det din bank som du borde ta kontant med. 

Vad finns det pÄ rÀnta för att lÄna pengar med BankID?

RÀntan beror bÄde pÄ vad det Àr för lÄn som du ansöker om, ett snabblÄn kommer ofta med en högre rÀnta Àn ett privatlÄn. Men Àven vad du har kreditvÀrdighet, tidigare betalningsanmÀrkningar och om du har en ordnad ekonomi. Allt detta spelar en stor roll om vad för rÀnta som lÄngivaren kommer att erbjuda dig för ditt lÄn. 

Vilka lÄn kan du ansöka om med ditt Bank ID?

Idag kan du lÄna pengar med BankID pÄ de flesta former av lÄn som du kan ansöka om online. Du anvÀnder bara ditt Bank ID för att verifiera dina detaljer vilket gör det mycket smidigare att ansöka om ett lÄn online idag. 

GÄr det att lÄna pengar med BankID utan UC?

Ja, det Àr möjligt att lÄna pengar med BankID utan UC bÄde för snabblÄn och Àven vissa privatlÄn. SnabblÄn anvÀnder sig för det mesta inte av UC nÀr de gör en kreditkontroll utan andra bolag vilket gör att din kreditvÀrdighet inte blir pÄverkad nÀr du ansöker om snabblÄn. 

shares