LĂ„na Pengar Utomlands – LĂ„n frĂ„n Utlandet

Om du är utomlands och du är i ett desperat behov av pengar finns det långivare som erbjuder dig chansen att låna pengar utomlands. Pengarna kommer nästan direkt in på ditt konto efter att du har blivit beviljad lånet. Du kan göra en ansökan direkt från din mobil och blir du godkänd kan du skriva under låneavtalet med ditt Bank ID. Det går även som svensk att ansöka om långivare från Norge, Danmark och Finland som du kan bli accepterad för.

/ Uppdaterad:

JÀmför privatlÄn

Belopp:
Villkor:
Vi har hittat matchningar för dig
Vi har hittat en matchning för dig
Det finns inga trÀffar. Sök igen
Visa fler resultat

LĂ„na pengar utomlands med direkt utbetalning 

Det Ă€r lĂ€tt hĂ€nt att behöva lĂ„na pengar utomlands, kanske har din reskassa tagit slut och du mĂ„ste fylla pĂ„ den? Du kan dĂ„ ansöka om ett snabblĂ„n vilket för det mesta har en direkt utbetalning sĂ„ att du fĂ„r pengarna pĂ„ ditt konto för det mesta redan samma dag. 

Innan du accepterar ett snabblĂ„n Ă€r det dĂ€remot viktigt att du Ă€r medveten om vilka villkor som lĂ„net kommer med. För det mesta har ett snabblĂ„n nĂ„got sĂ€mre villkor Ă€n ett privatlĂ„n, men du fĂ„r pengarna snabbt och det finns inte lika mĂ„nga villkor som lĂ„net kommer med. 

JÀmför den totala lÄnekostnaden för att lÄna pengar utomlands

NĂ€r du Ă€r i behov av att lĂ„na pengar utomlands Ă€r det viktigt att du faktiskt jĂ€mför vad den totala lĂ„nekostnaden kommer att vara för lĂ„net, istĂ€llet för bara rĂ€ntan. Ett lĂ„n som kanske har en liten högre rĂ€nta, behöver inte vara dyrare Ă€n ett lĂ„n med en lĂ€gre rĂ€nta. MĂ„nga lĂ„ngivare tar ut avgifter för att lĂ„na ut pengarna till dig, vilket kan göra det dyrare för dig att betala tillbaka lĂ„net i lĂ€ngden. 

Om du accepterar ett lĂ„n som har en kort avbetalningsperiod betalar du tillbaka mindre pengar Ă€n ett lĂ„n som du betalar tillbaka över flera Ă„r.  

Krav för att bli beviljad ett lÄn för att lÄna pengar utomlands

Det kan kÀnnas som en omöjlig uppgift att hÄlla koll pÄ alla krav och villkor som de olika lÄnen och lÄngivarna kommer med för att du ska fÄ ditt lÄn accepterat. Men generellt sÀtt har snabblÄn nÄgra generella krav för att du ska fÄ ditt lÄn accepterat:

  • Vara minst över 18 Ă„r gammal (vissa lĂ„ngivare krĂ€ver dock att du Ă€r över 20).
  • Inte ha aktiva skulder hos Kronofogden just nu
  • Att du har en form av inkomst 

För snabblĂ„n finns det inte lika höga krav som det gör med ett privatlĂ„n, utan det gĂ„r att ansöka om ett snabblĂ„n för att lĂ„na pengar utomlands Ă€ven om Ă€r en student eller har en lĂ„g inkomst. Ett snabblĂ„n Ă€r ocksĂ„ enklare att bli accepterad för om du sedan tidigare har en dĂ„lig kreditvĂ€rdighet. 

LĂ„neförmedlare hjĂ€lper dig att hitta det bĂ€sta lĂ„net 

Det Ă€r enkelt att acceptera det första bĂ€sta lĂ„net som du blir uppfyller kravet för, men Ă€ven om du Ă€r desperat efter pengar Ă€r det viktigt att du jĂ€mför mellan lĂ„n. Det handlar inte enbart om att hitta ett lĂ„n som erbjuder en bra rĂ€nta, men Ă€ven som erbjuder dig de bĂ€sta villkoren. 

En kreditförmedlare kan göra det vĂ€ldigt enkelt för dig att ta dig tiden att kolla vad det finns för lĂ„n som finns tillgĂ€ngliga för dig. Att göra en ansökan med en kreditförmedlare tar bara nĂ„gra minuter och sedan kommer du att fĂ„ en lista med lĂ„n. DĂ€r kommer du ocksĂ„ att se den personliga rĂ€ntan som du har fĂ„tt frĂ„n lĂ„ngivaren, och alla villkor som lĂ„net kommer med. 

LÄna pengar frÄn lÄngivare utomlands

Om du vill lĂ„na pengar av lĂ„ngivare utomlands finns det nĂ„gra olika val du som svensk medborgare kan ansöka om. Är du boende utomlands kan du klart lĂ„na pengar utomlands i det land som du Ă€r bosatt, och mĂ„nga gĂ„nger kan det Ă€ven finnas ett krav pĂ„ att du mĂ„ste vara anstĂ€lld och tjĂ€na ett visst belopp med pengar. 

Det finns dĂ€remot olika regleringar för att lĂ„na utomlands i olika lĂ€nder. Ofta mĂ„ste du bygga en kreditvĂ€rdighet in det nya landet som du Ă€r bosatt i för att kunna ta ut ett lĂ„n. 

Om du dĂ€remot Ă€r boende i Sverige gĂ„r det fortfarande att bli accepterad lĂ„n frĂ„n bĂ„de Norge, Finland och Danmark. Ofta finns kravet att du mĂ„ste ha en fast anstĂ€llning i Sverige för att du ska kunna ta ett lĂ„n. Är du ute efter ett snabblĂ„n Ă€r det dĂ€remot bĂ€st att ansöka om ett lĂ„n med en svensk lĂ„ngivare, Ă€n att försöka att lĂ„na pengar med lĂ„ntagare utomlands. 

Vanliga frÄgor om att lÄna pengar utomlands

Vad för lÄn gÄr det att ansöka om för att lÄna pengar utomlands?

Om du Àr utomlands och du Àr i ett behov av pengar Àr det ett snabblÄn det bÀsta alternativet av lÄn att ansöka om. Du kan Àven göra en ansökan om ett privatlÄn, men det gÄr inte lika fort att fÄ detta accepterat som ett snabblÄn. Det kan ocksÄ finnas krav pÄ att du mÄste signera papper som skickas hem till dig.

Kan man lÄna pengar utomlands utan UC?

MÄnga lÄngivare som erbjuder snabblÄn erbjuder dig möjligheten att ansöka om lÄn utan att de gör en kreditupplysning hos UC. Idag gÄr det inte att ansöka om lÄn utan att lÄngivaren gör en kreditkontroll, men för de flesta snabblÄn sker det med andra bolag istÀllet för UC. 

Det betyder att nÀr du ansöker om ett snabblÄn för att lÄna pengar utomlands kommer detta inte att pÄverka din kreditvÀrdighet pÄ ett negativt sÀtt.

Hur hittar jag den bÀsta rÀntan för att lÄna pengar utomlands?

En lÄneförmedlare kan göra det enklare för dig att jÀmföra mellan olika lÄn sÄ att du kan hitta det lÄn med den bÀsta rÀntan. Ett plus Àr att du enbart gör en sökning, och att en lÄneförmedlare för det mesta Àr en kostnadsfri tjÀnst. 

Hur mycket kan jag ansöka om att lÄna?

För ett snabblÄn Àr det vanligast att det ligger mellan cirka 500 kr upp till 50 000 kronor. DÀremot kan det variera frÄn olika lÄngivare och vad de kan erbjuda dig. Hur mycket du kan lÄna beror ocksÄ pÄ vad du har för ekonomi och om du tidigare har betalningsanmÀrkningar. 

shares