Nya SmslÄn & SnabblÄn pÄ Marknaden 2021

SMS lån är något som har blivit allt mer vanligt på marknaden idag, och det finns hela tiden nya smslån som nya långivare erbjuder på marknaden. Att hitta rätt smslån är inte alltid enkelt eftersom det finns så många långivare att välja mellan och det kan kännas som en djungel. Det finns speciellt många nya smslån. I vår guide kommer vi att förklara närmare om nya smslån och hur du bäst hittar det bästa lånet för dina behov.

/ Uppdaterad:

JÀmför SnabblÄn

Belopp:
Avbetalningsperiod:
  • Filtrera:
  • Inga avgifter
  • Direktbetalning
  • Under 20
  • BetalningsanmĂ€rkning OK
  • Nytt
  • Utan UC
Vi har hittat matchande lÄn för dig
Vi har hittat en matchning för dig
Det finns inga trÀffar. Sök igen
Visa fler resultat

Hitta de bĂ€sta nya SMS lĂ„nen 

Att hitta nya smslĂ„n Ă€r inte svĂ„rt, utan det finns mĂ„nga nya lĂ„ngivare som du kan jĂ€mföra mellan nĂ€r det kommer till att hitta ett nytt smslĂ„n. Det var under nĂ„gra Ă„r sedan som det blev allt mer populĂ€rt att lĂ„na med hjĂ€lp av smslĂ„n i Sverige. I början var det lĂ„n som man lĂ„nade med att skicka ett sms, men nya smslĂ„n idag söker man för det mesta pĂ„ mobilen eller datorn tillsammans med ett Bank ID. 

Det finns mĂ„nga lĂ„ngivare att vĂ€lja mellan, och det tillkommer hela tiden till nya smslĂ„n pĂ„ marknaden som du kan vĂ€lja mellan. Ett smslĂ„n Ă€r ett lĂ„n för dig som Ă€r i behov av pengar snabbt, och helt enkelt inte vill behöva vĂ€nta flera dagar pĂ„ att pengarna kan nĂ„ kontot. 

Med smslĂ„n Ă€r det ocksĂ„ viktigt att du jĂ€mför mellan nya smslĂ„n och vad för villkor lĂ„net kommer med. SjĂ€lvklart spelar ocksĂ„ rĂ€ntan en stor roll, eftersom rĂ€ntan bestĂ€mmer hur mycket du mĂ„ste betala tillbaka pĂ„ lĂ„net. 

Nya smslÄn utan UC

De flesta smslĂ„n anvĂ€nder sig inte av UC nĂ€r du gör en ansökan, vilket gör att det Ă€r en anonym kreditansökan som anvĂ€nds istĂ€llet. En lĂ„ngivare mĂ„ste göra en kreditprövning innan de kan bevilja dig ett lĂ„n, men det mĂ„ste inte vara frĂ„n UC. Alla stora banker och större lĂ„ngivare anvĂ€nder sig alltid av UC nĂ€r de gör en kreditkontroll, men nackdelen med detta Ă€r att din kreditvĂ€rdighet blir sĂ€mre om du har mĂ„nga ansökningar pĂ„ en kort tid. 

Det Àr ofta din kreditvÀrdighet som bestÀmmer om du kan bli accepterad ett lÄn eller inte. Alla lÄngivare kan se tidigare ansökningar hos UC eftersom det sparas. Ansöker du om för mÄnga kan det göra att lÄngivare antingen nekar dig frÄn att bli beviljad lÄnet eller att du mÄste betala en högre rÀnta.

Fördelen med att ansöka om nya smslĂ„n Ă€r att de ofta inte anvĂ€nder sig av UC för att göra din kreditkontroll. Det gör att det inte pĂ„verkar din kreditvĂ€rdighet pĂ„ ett negativt sĂ€tt och du kan fortfarande fĂ„ ditt lĂ„n beviljat. 

SmslÄn med betalningsanmÀrkningar

Om du sedan tidigare haft betalningsanmĂ€rkningar kan det kĂ€nnas hopplöst att hitta ett lĂ„n, speciellt hos större banker. Allt fler mĂ€nniskor i Sverige har nĂ„gra former av betalningsanmĂ€rkningar, men Ă€r fortfarande i behov av ett lĂ„n. Nya smslĂ„n accepterar ofta personer trots att de tidigare har haft betalningsanmĂ€rkningar. 

För det mesta Àr kravet att de har nÄgon form av inkomst, och inte just nu har aktiva skulder hos Kronofogden. MÄnga lÄngivare tar dÀremot ut en högre rÀnta för den som tidigare har haft betalningsanmÀrkningar, som en extra sÀkerhet för lÄngivaren.

Nya smslÄn med direkt utbetalning

En stor anledning till att nya smslÄn Àr sÄ pass populÀra Àr att det ofta innebÀr att pengarna kan nÄ ditt konto redan samma dag som du gjorde ansökan. Ett smslÄn kallas ocksÄ ofta för ett snabblÄn, vilket Àr ett lÄn som du kan fÄ snabbt.

Du gör din ansökan för lĂ„net tillsammans med ditt Bank ID och ofta fĂ„r du svar direkt om du har blivit beviljad för lĂ„net eller inte. Om du har blivit beviljad betyder detta att du mĂ„ste acceptera lĂ„net och villkoren som lĂ„net kommer med. RĂ€ntan som du blir erbjuden Ă€r baserad pĂ„ din kreditvĂ€rdighet, och dina personliga omstĂ€ndigheter som inkomst och om du tidigare har haft betalningsanmĂ€rkningar. 

NĂ€r du har lĂ€st igenom och accepterat dessa kommer ofta utbetalningen snabbt, och i vissa fall kan du fĂ„ pengarna inom 15 minuter pĂ„ ditt konto. Detta fungerar tack vare tjĂ€nsten Trustly som Ă€r kopplat tillsammans med ditt Bank ID och din bank. 

JĂ€mför mellan olika nya smslĂ„n 

Det finns mĂ„nga nya smslĂ„n och för att du ska hitta det bĂ€sta lĂ„net Ă€r det viktigt att du tar dig tiden att jĂ€mföra mellan olika lĂ„n. NĂ€r du jĂ€mför mellan olika lĂ„n kan du hitta det lĂ„n som erbjuder den bĂ€sta rĂ€ntan, och Ă€ven de bĂ€sta villkoren efter dina unika omstĂ€ndigheter. En kreditförmedlare kan hjĂ€lpa dig pĂ„ ett effektivt sĂ€tt jĂ€mföra mellan nya smslĂ„n. Du behöver enbart göra en sökning med dina detaljer sen kommer kreditförmedlaren att ta fram lĂ„n som du kan bli beviljad för. 

Vanliga frÄgor om nya sms lÄn

LÀs igenom vÄra vanliga frÄgor för att veta mer om nya smslÄn.

Hur hittar jag de bÀsta nya smslÄnen?

Det enklaste sÀttet att hitta nya smslÄn Àr att anvÀnda dig av en kreditförmedlare. Du kan Àven göra en snabb sökning online för att hitta nya lÄngivare och sedan kolla pÄ vad lÄnet kommer med för rÀnta och krav.

Vad Àr kravet för att bli accepterad för ett smslÄn?

SmslÄn Àr ofta anpassade för dig som kanske inte hade blivit accepterat ett normalt banklÄn. Det Àr ett lÄn som du kan bli accepterad för om du Àr student, tidigare haft betalningsanmÀrkningar och Àven för dig som Àr en pensionÀr. Alla lÄngivare kommer dÀremot med olika krav vilket finns att hitta pÄ lÄngivarens hemsida.

Hur lÄng tid har man pÄ sig att betala tillbaka lÄnet?

Nya smslÄn har ofta en rÀtt kort Äterbetalningsperiod Àn andra former av lÄn, och det Àr inte ovanligt att du har runt 30 dagar pÄ dig att betala tillbaka lÄnet. Det kan sjÀlvklart skilja sig frÄn olika lÄngivare, och det Àr viktigt att vÀlja ett lÄn som du har rÄd med Äterbetalningen för,

Hur hittar man nya smslÄn med den bÀsta rÀntan?

För att hitta nya smslÄn med en bra rÀnta mÄste du jÀmföra mellan olika lÄngivare för att se vad för rÀnta de kan erbjuda dig. Du kan göra detta tillsammans med en kreditförmedlare.

shares