Nya Smslån & Snabblån på Marknaden 2020

SMS lån är något som har blivit allt mer vanligt på marknaden idag, och det finns hela tiden nya smslån som nya långivare erbjuder på marknaden. Att hitta rätt smslån är inte alltid enkelt eftersom det finns så många långivare att välja mellan och det kan kännas som en djungel. Det finns speciellt många nya smslån. I vår guide kommer vi att förklara närmare om nya smslån och hur du bäst hittar det bästa lånet för dina behov.

Jämför Snabblån

Belopp:
Avbetalningsperiod:
  • Filtrera:
  • Inga avgifter
  • Direktbetalning
  • Under 20
  • Betalningsanmärkning OK
  • Nytt
  • Utan UC
Vi har hittat matchande lån för dig
Vi har hittat en matchning för dig
Det finns inga träffar. Sök igen
Visa fler resultat

Hitta de bästa nya SMS lånen 

Att hitta nya smslån är inte svårt, utan det finns många nya långivare som du kan jämföra mellan när det kommer till att hitta ett nytt smslån. Det var under några år sedan som det blev allt mer populärt att låna med hjälp av smslån i Sverige. I början var det lån som man lånade med att skicka ett sms, men nya smslån idag söker man för det mesta på mobilen eller datorn tillsammans med ett Bank ID. 

Det finns många långivare att välja mellan, och det tillkommer hela tiden till nya smslån på marknaden som du kan välja mellan. Ett smslån är ett lån för dig som är i behov av pengar snabbt, och helt enkelt inte vill behöva vänta flera dagar på att pengarna kan nå kontot. 

Med smslån är det också viktigt att du jämför mellan nya smslån och vad för villkor lånet kommer med. Självklart spelar också räntan en stor roll, eftersom räntan bestämmer hur mycket du måste betala tillbaka på lånet. 

Nya smslån utan UC

De flesta smslån använder sig inte av UC när du gör en ansökan, vilket gör att det är en anonym kreditansökan som används istället. En långivare måste göra en kreditprövning innan de kan bevilja dig ett lån, men det måste inte vara från UC. Alla stora banker och större långivare använder sig alltid av UC när de gör en kreditkontroll, men nackdelen med detta är att din kreditvärdighet blir sämre om du har många ansökningar på en kort tid. 

Det är ofta din kreditvärdighet som bestämmer om du kan bli accepterad ett lån eller inte. Alla långivare kan se tidigare ansökningar hos UC eftersom det sparas. Ansöker du om för många kan det göra att långivare antingen nekar dig från att bli beviljad lånet eller att du måste betala en högre ränta.

Fördelen med att ansöka om nya smslån är att de ofta inte använder sig av UC för att göra din kreditkontroll. Det gör att det inte påverkar din kreditvärdighet på ett negativt sätt och du kan fortfarande få ditt lån beviljat. 

Smslån med betalningsanmärkningar

Om du sedan tidigare haft betalningsanmärkningar kan det kännas hopplöst att hitta ett lån, speciellt hos större banker. Allt fler människor i Sverige har några former av betalningsanmärkningar, men är fortfarande i behov av ett lån. Nya smslån accepterar ofta personer trots att de tidigare har haft betalningsanmärkningar. 

För det mesta är kravet att de har någon form av inkomst, och inte just nu har aktiva skulder hos Kronofogden. Många långivare tar däremot ut en högre ränta för den som tidigare har haft betalningsanmärkningar, som en extra säkerhet för långivaren.

Nya smslån med direkt utbetalning

En stor anledning till att nya smslån är så pass populära är att det ofta innebär att pengarna kan nå ditt konto redan samma dag som du gjorde ansökan. Ett smslån kallas också ofta för ett snabblån, vilket är ett lån som du kan få snabbt.

Du gör din ansökan för lånet tillsammans med ditt Bank ID och ofta får du svar direkt om du har blivit beviljad för lånet eller inte. Om du har blivit beviljad betyder detta att du måste acceptera lånet och villkoren som lånet kommer med. Räntan som du blir erbjuden är baserad på din kreditvärdighet, och dina personliga omständigheter som inkomst och om du tidigare har haft betalningsanmärkningar. 

När du har läst igenom och accepterat dessa kommer ofta utbetalningen snabbt, och i vissa fall kan du få pengarna inom 15 minuter på ditt konto. Detta fungerar tack vare tjänsten Trustly som är kopplat tillsammans med ditt Bank ID och din bank. 

Jämför mellan olika nya smslån 

Det finns många nya smslån och för att du ska hitta det bästa lånet är det viktigt att du tar dig tiden att jämföra mellan olika lån. När du jämför mellan olika lån kan du hitta det lån som erbjuder den bästa räntan, och även de bästa villkoren efter dina unika omständigheter. En kreditförmedlare kan hjälpa dig på ett effektivt sätt jämföra mellan nya smslån. Du behöver enbart göra en sökning med dina detaljer sen kommer kreditförmedlaren att ta fram lån som du kan bli beviljad för. 

Vanliga frågor om nya sms lån

Läs igenom våra vanliga frågor för att veta mer om nya smslån.

Hur hittar jag de bästa nya smslånen?

Det enklaste sättet att hitta nya smslån är att använda dig av en kreditförmedlare. Du kan även göra en snabb sökning online för att hitta nya långivare och sedan kolla på vad lånet kommer med för ränta och krav.

Vad är kravet för att bli accepterad för ett smslån?

Smslån är ofta anpassade för dig som kanske inte hade blivit accepterat ett normalt banklån. Det är ett lån som du kan bli accepterad för om du är student, tidigare haft betalningsanmärkningar och även för dig som är en pensionär. Alla långivare kommer däremot med olika krav vilket finns att hitta på långivarens hemsida.

Hur lång tid har man på sig att betala tillbaka lånet?

Nya smslån har ofta en rätt kort återbetalningsperiod än andra former av lån, och det är inte ovanligt att du har runt 30 dagar på dig att betala tillbaka lånet. Det kan självklart skilja sig från olika långivare, och det är viktigt att välja ett lån som du har råd med återbetalningen för,

Hur hittar man nya smslån med den bästa räntan?

För att hitta nya smslån med en bra ränta måste du jämföra mellan olika långivare för att se vad för ränta de kan erbjuda dig. Du kan göra detta tillsammans med en kreditförmedlare.