Smslån med Utbetalning Samma Dag

Är du i behov av ett lån akut? Då finns det möjligheten att ansöka om ett sms lån med utbetalning samma dag. Ett sms lån är enkelt att ansöka om och du gör det tillsammans med ditt Bank ID. Läs gärna vidare i vår guide för att lära dig mer om hur sms lån fungerar och hur du kan få en utbetalning samma dag.

Jämför Snabblån

Belopp:
Avbetalningsperiod:
 • Filtrera:
 • Inga avgifter
 • Direktbetalning
 • Under 20
 • Betalningsanmärkning OK
 • Nytt
 • Utan UC
Vi har hittat matchande lån för dig
Vi har hittat en matchning för dig
Det finns inga träffar. Sök igen
Visa fler resultat

Hur fungerar ett sms lån med utbetalning samma dag?

Det kanske låter för bra att det finns ett lån som du kan ansöka om och få utbetalning samma dag, men det är det inte. Ett sms lån är också känt som ett direktlån eller ett akutlån, vilket är ett lån som du inte behöver vänta på. Borta är tiderna när du måste besöka banken för att låna pengar, det finns idag istället enklare sätt att göra det på.

Det finns många olika sms lån som du kan söka online från olika långivare. Om du hittar ett som du tror är passande för dig ansöker du om det enkelt tillsammans med ditt Bank ID. Du får svar nästan direkt om du har blivit godkänd för lånet eller inte. Om du är godkänd för lånet måste du bara acceptera din offert för lånet, och sedan kan du ha pengarna på kontot samma dag. 

Utbetalning dygnet runt 

Att vara i behov av pengar är ingen rolig situation i, men ett sms lån med utbetalning samma dag kan vara svaret för dig. Du kan ansöka om detta lånet både på kvällen, men även under röda dagar och få en utbetalning samma dag. Ansökan är enkel då du enbart fyller i dina personliga detaljer, och sedan verifierar du dina detaljer tillsammans med ditt Bank ID. Om du blir godkänd för lånet fungerar utbetalningen med tjänsten Trustly. Det är en tjänst som är kopplad tillsammans med ditt Bank ID och därmed din bank vilket gör att du får pengarna snabbt. 

Räntan för ett sms lån 

Räntan är självklart en av de viktigaste aspekterna när det kommer till att ansöka om ett sms lån. Räntan bestämmer hur mycket du kommer att betala tillbaka på lånet, så har du en hög ränta innebär detta att ditt lån kommer att bli rätt dyrt. En mindre ränta innebär att lånet kommer att bli mycket billigare. 

Ansök utan UC med sms lån

De flesta sms lån använder sig inte av UC när de gör en kreditkontroll på dig, och detta är en stor fördel till dig speciellt om du håller på att ansöka om olika lån. Att ha allt för många kontroller på UC kan verkligen påverka din kreditvärdighet på ett negativt sätt. Det kan i framtiden påverka dina chanser att få andra former av lån godkända, eller att du får lån godkända men med en högre ränta. 

Krav för att bli beviljad ett sms lån

Att vara i ett behov av pengar snabbt är självklart inte en rolig situation att vara i, så därför är ett sms lån med utbetalning samma dag en bra lösning. Däremot finns det självklart krav för att du ska bli accepterad ett lån som du måste uppfylla. Alla långivare har olika villkor när det kommer till att låna pengar, men några generella krav är:

 • Vara över 18 år gammal
 • Vara bosatt i Sverige
 • Inte ha aktiva betalningsanmärkningar
 • Ha en fast årsinkomst

Det finns lån du kan ansöka om trots att du har betalningsanmärkningar och om du inte har en fast årsinkomst, men ofta tillkommer detta till en högre ränta. 

Villkor för ett sms lån med utbetalning samma dag

Innan du accepterar en offert för ett lån är det viktigt att du har läst igenom villkoren som lånet kommer med noga. Det är inte enbart räntan som är det viktiga när det kommer till att acceptera ett lån, utan även de allmänna villkoren. Kontrollera hur länge du har på dig att betala tillbaka lånet. Finns det möjligheten att lösa av lånet tidigare? Vad finns det för avgifter om du betalar av lånet för sent? Blir det direkt skickat till inkasso om du är sen med en betalning? 

Att ha koll på villkoren är vitalt, så läs igenom alla dokumenten noga och om du är nöjd kan du accepterar lånet för en utbetalning på samma dag. 

Sms lån trots betalningsanmärkningar

Om du är i behov av ett sms lån med utbetalning samma dag, men om du har betalningsanmärkningar finns det fortfarande långivare som kan låna ut pengarna till dig. Det är då värt att använda dig av en kreditförmedlare för att se vilka långivare som är villiga att låna ut pengar till dig trots betalningsanmärkningar. Något att tänka på är att räntan väldigt ofta är mycket högre om du har betalningsanmärkningar sedan innan. 

Vanliga frågor om SMSlån med direktbetalning

Hur fungerar tjänsten Trustly?

För att du ska kunna få sms lån med utbetalning samma dag är det viktigt att du har tjänsten Trustly. Tjänsten fungerar tillsammans med ditt Bank ID och din bank vilket är varför pengarna kan nå ditt konto så snabbt. Trustly är kostnadsfri och är enkel att ladda ner och börja använda dig av. 

Hur hittar man det bästa lånet?

Det bästa sättet att hitta ett bra lån är att jämföra mellan olika långivare för att se vad de kan erbjuda dig efter dina personliga omständigheter.

Kan man få ett sms lån utbetalning samma dag utan fast tjänst?

Ja, det finns långivare som erbjuder dig som inte har en fast tjänst att få ett sms lån som har utbetalning samma dag. Det kan vara om du har en vikarietjänst, eller att du kanske är en student som förlitar dig på CSN. Innan du gör en ansökan är det dock viktigt att du kontrollerar vad för krav långivaren har för den som ansöker.

Kan jag välja tiden för återbetalningen själv?

Det beror på vilken långivare det är för alla har olika krav när det kommer till återbetalningen. För ett sms lån är det vanligt att du måste betala tillbaka inom 30 dagar, men det finns långivare som låter dig bestämma hur lång tid du vill betala tillbaka lånet på.