SmslÄn med Utbetalning Samma Dag

Är du i behov av ett lån akut? Då finns det möjligheten att ansöka om ett sms lån med utbetalning samma dag. Ett sms lån är enkelt att ansöka om och du gör det tillsammans med ditt Bank ID. Läs gärna vidare i vår guide för att lära dig mer om hur sms lån fungerar och hur du kan få en utbetalning samma dag.

/ Uppdaterad:

JÀmför SnabblÄn

Belopp:
Avbetalningsperiod:
 • Filtrera:
 • Inga avgifter
 • Direktbetalning
 • Under 20
 • BetalningsanmĂ€rkning OK
 • Nytt
 • Utan UC
Vi har hittat matchande lÄn för dig
Vi har hittat en matchning för dig
Det finns inga trÀffar. Sök igen
Visa fler resultat

Hur fungerar ett sms lÄn med utbetalning samma dag?

Det kanske lÄter för bra att det finns ett lÄn som du kan ansöka om och fÄ utbetalning samma dag, men det Àr det inte. Ett sms lÄn Àr ocksÄ kÀnt som ett direktlÄn eller ett akutlÄn, vilket Àr ett lÄn som du inte behöver vÀnta pÄ. Borta Àr tiderna nÀr du mÄste besöka banken för att lÄna pengar, det finns idag istÀllet enklare sÀtt att göra det pÄ.

Det finns mĂ„nga olika sms lĂ„n som du kan söka online frĂ„n olika lĂ„ngivare. Om du hittar ett som du tror Ă€r passande för dig ansöker du om det enkelt tillsammans med ditt Bank ID. Du fĂ„r svar nĂ€stan direkt om du har blivit godkĂ€nd för lĂ„net eller inte. Om du Ă€r godkĂ€nd för lĂ„net mĂ„ste du bara acceptera din offert för lĂ„net, och sedan kan du ha pengarna pĂ„ kontot samma dag. 

Utbetalning dygnet runt 

Att vara i behov av pengar Ă€r ingen rolig situation i, men ett sms lĂ„n med utbetalning samma dag kan vara svaret för dig. Du kan ansöka om detta lĂ„net bĂ„de pĂ„ kvĂ€llen, men Ă€ven under röda dagar och fĂ„ en utbetalning samma dag. Ansökan Ă€r enkel dĂ„ du enbart fyller i dina personliga detaljer, och sedan verifierar du dina detaljer tillsammans med ditt Bank ID. Om du blir godkĂ€nd för lĂ„net fungerar utbetalningen med tjĂ€nsten Trustly. Det Ă€r en tjĂ€nst som Ă€r kopplad tillsammans med ditt Bank ID och dĂ€rmed din bank vilket gör att du fĂ„r pengarna snabbt. 

RĂ€ntan för ett sms lĂ„n 

RĂ€ntan Ă€r sjĂ€lvklart en av de viktigaste aspekterna nĂ€r det kommer till att ansöka om ett sms lĂ„n. RĂ€ntan bestĂ€mmer hur mycket du kommer att betala tillbaka pĂ„ lĂ„net, sĂ„ har du en hög rĂ€nta innebĂ€r detta att ditt lĂ„n kommer att bli rĂ€tt dyrt. En mindre rĂ€nta innebĂ€r att lĂ„net kommer att bli mycket billigare. 

Ansök utan UC med sms lÄn

De flesta sms lĂ„n anvĂ€nder sig inte av UC nĂ€r de gör en kreditkontroll pĂ„ dig, och detta Ă€r en stor fördel till dig speciellt om du hĂ„ller pĂ„ att ansöka om olika lĂ„n. Att ha allt för mĂ„nga kontroller pĂ„ UC kan verkligen pĂ„verka din kreditvĂ€rdighet pĂ„ ett negativt sĂ€tt. Det kan i framtiden pĂ„verka dina chanser att fĂ„ andra former av lĂ„n godkĂ€nda, eller att du fĂ„r lĂ„n godkĂ€nda men med en högre rĂ€nta. 

Krav för att bli beviljad ett sms lÄn

Att vara i ett behov av pengar snabbt Àr sjÀlvklart inte en rolig situation att vara i, sÄ dÀrför Àr ett sms lÄn med utbetalning samma dag en bra lösning. DÀremot finns det sjÀlvklart krav för att du ska bli accepterad ett lÄn som du mÄste uppfylla. Alla lÄngivare har olika villkor nÀr det kommer till att lÄna pengar, men nÄgra generella krav Àr:

 • Vara över 18 Ă„r gammal
 • Vara bosatt i Sverige
 • Inte ha aktiva betalningsanmĂ€rkningar
 • Ha en fast Ă„rsinkomst

Det finns lĂ„n du kan ansöka om trots att du har betalningsanmĂ€rkningar och om du inte har en fast Ă„rsinkomst, men ofta tillkommer detta till en högre rĂ€nta. 

Villkor för ett sms lÄn med utbetalning samma dag

Innan du accepterar en offert för ett lĂ„n Ă€r det viktigt att du har lĂ€st igenom villkoren som lĂ„net kommer med noga. Det Ă€r inte enbart rĂ€ntan som Ă€r det viktiga nĂ€r det kommer till att acceptera ett lĂ„n, utan Ă€ven de allmĂ€nna villkoren. Kontrollera hur lĂ€nge du har pĂ„ dig att betala tillbaka lĂ„net. Finns det möjligheten att lösa av lĂ„net tidigare? Vad finns det för avgifter om du betalar av lĂ„net för sent? Blir det direkt skickat till inkasso om du Ă€r sen med en betalning? 

Att ha koll pĂ„ villkoren Ă€r vitalt, sĂ„ lĂ€s igenom alla dokumenten noga och om du Ă€r nöjd kan du accepterar lĂ„net för en utbetalning pĂ„ samma dag. 

Sms lÄn trots betalningsanmÀrkningar

Om du Ă€r i behov av ett sms lĂ„n med utbetalning samma dag, men om du har betalningsanmĂ€rkningar finns det fortfarande lĂ„ngivare som kan lĂ„na ut pengarna till dig. Det Ă€r dĂ„ vĂ€rt att anvĂ€nda dig av en kreditförmedlare för att se vilka lĂ„ngivare som Ă€r villiga att lĂ„na ut pengar till dig trots betalningsanmĂ€rkningar. NĂ„got att tĂ€nka pĂ„ Ă€r att rĂ€ntan vĂ€ldigt ofta Ă€r mycket högre om du har betalningsanmĂ€rkningar sedan innan. 

Vanliga frÄgor om SMSlÄn med direktbetalning

Hur fungerar tjÀnsten Trustly?

För att du ska kunna fÄ sms lÄn med utbetalning samma dag Àr det viktigt att du har tjÀnsten Trustly. TjÀnsten fungerar tillsammans med ditt Bank ID och din bank vilket Àr varför pengarna kan nÄ ditt konto sÄ snabbt. Trustly Àr kostnadsfri och Àr enkel att ladda ner och börja anvÀnda dig av. 

Hur hittar man det bÀsta lÄnet?

Det bÀsta sÀttet att hitta ett bra lÄn Àr att jÀmföra mellan olika lÄngivare för att se vad de kan erbjuda dig efter dina personliga omstÀndigheter.

Kan man fÄ ett sms lÄn utbetalning samma dag utan fast tjÀnst?

Ja, det finns lÄngivare som erbjuder dig som inte har en fast tjÀnst att fÄ ett sms lÄn som har utbetalning samma dag. Det kan vara om du har en vikarietjÀnst, eller att du kanske Àr en student som förlitar dig pÄ CSN. Innan du gör en ansökan Àr det dock viktigt att du kontrollerar vad för krav lÄngivaren har för den som ansöker.

Kan jag vÀlja tiden för Äterbetalningen sjÀlv?

Det beror pÄ vilken lÄngivare det Àr för alla har olika krav nÀr det kommer till Äterbetalningen. För ett sms lÄn Àr det vanligt att du mÄste betala tillbaka inom 30 dagar, men det finns lÄngivare som lÄter dig bestÀmma hur lÄng tid du vill betala tillbaka lÄnet pÄ.

shares