Smslån Dygnet Runt 24/7 – Snabblån

Det kan finnas gånger där du kan vara i ett behov av att få ett smslån accepterat mitt i natten. Kanske har bilen gått i sönder och du behöver få pengarna på ditt konto rätt snabbt. Det finns därför smslån dygnet runt som du kan ansöka om, där pengarna kan nå ditt konto snabbt efter att du har blivit acceptera för lånet. Läs mer i vår guide om smslån dygnet runt och hur du bäst hittar det bästa lånet för dig.

Jämför Snabblån

Belopp:
Avbetalningsperiod:
  • Filtrera:
  • Inga avgifter
  • Direktbetalning
  • Under 20
  • Betalningsanmärkning OK
  • Nytt
  • Utan UC
Vi har hittat matchande lån för dig
Vi har hittat en matchning för dig
Det finns inga träffar. Sök igen
Visa fler resultat

Ansök om smslån dygnet runt

Ett smslån dygnet runt är också känt som ett snabblån, vilket innebär att det är ett lån som når dig snabbt. Det är ett perfekt alternativ för dig som är i behov av pengar när något akut har hänt. Om bilen har gått i sönder och du inte har pengarna innan lönen kommer in kan ett smslån dygnet runt att vara räddaren i nöden. 

Att hitta ett smslån dygnet runt är heller ingen svår uppgift, då det finns många långivare som erbjuder dig chansen att få lånet utbetalt direkt. Det betyder att det spelar ingen roll om du ansöker om lånet mitt i natten, eller under dagen du får direkt ett svar på om du är beviljad eller inte. 

Anledningen till att det går så snabbt är att smslån kommer ofta med mindre krav än andra former av lån. Det går att bli accepterad för ett smslån trots att du tidigare har haft betalningsanmärkningar eller om du inte har ett fast jobb. 

Ta hjälp av en kreditförmedlare 

Det är lätt att bli impulsiv när du är i behov av ett smslån dygnet runt, men det är viktigt att du jämför mellan olika lån och långivare innan du accepterar en offert för ett lån. En kreditförmedlare gör det enkelt för dig att hitta ett smslån dygnet runt som inte enbart har den bästa räntan, men som även erbjuder de bästa villkoren. 

Villkoren är också viktiga att läsa igenom innan du accepterar ett lån, då du måste förstå vad för fördelar och nackdelar lånet kommer med. Hur mycket kommer du att betala av totalt? Finns det några avgifter för att du ska få lånet? Hur lång tid har du på dig att betala tillbaka lånet? Alla långivare har olika krav, så acceptera enbart ett lån om du är nöjd med både räntan och villkoren. 

Räntan är självklart också viktigt att den är så låg som möjligt. En ränta för ett smslån är ofta högre än normala lån, men om du betalar av det snabbt behöver du ofta inte betala mycket extra. Många smslån dygnet runt ger dig också de första 14 dagarna räntefritt, vilket betyder att om du betalar tillbaka räntan inom 14 dagar behöver du inte betala någon ränta. 

Låna pengar med betalningsanmärkningar 

Om du har haft betalningsanmärkningar sedan innan betyder inte detta att du inte kan bli accepterad för ett smslån dygnet runt, chansen är dock att du måste betala mer i ränta eftersom du kommer med en högre risk. Det finns ofta ett krav på att du inte just nu inte har aktiva skulder hos kronofogden, och att du har någon form av inkomst för att du ska kunna betala tillbaka lånet. Om du har aktiva skulder hos kronofogden är det dock inte omöjligt att få ett lån beviljat, så länge du har någon form av plan för att betala tillbaka pengarna. 

Ansök om smslån dygnet runt utan UC 

För det mesta använder ett smslån dygnet runt inte sig av UC för att göra kreditkontrollen på dig, vilket alltid är positivt. Du vill undvika att ha många sökningar hos UC eftersom detta kan göra en stor påverkan på dina framtida chanser att bli beviljad ett lån som dessutom kommer med en bra ränta. UC samlar alla tidigare sökningar vilket nya långivare kan kolla på, och finns det många sökningar, speciellt under en kort period, kommer detta att påverka din kreditvärdighet på ett negativt sätt. Ett smslån dygnet runt utan UC är därför ett bättre alternativ. 

Smslån med utbetalning dygnet runt

För att ansöka om ett lån måste du först göra en ansökan tillsammans med ditt Bank ID. Med vanliga banklån är det normalt att du behöver vänta mellan 24–48 timmar för att veta om du har blivit godkänd eller inte, men detta gäller inte med ett smslån utan du får svar direkt på om du har fått ditt lån beviljat. 

Blir du godkänd lånet måste du bara acceptera villkoren lånet kommer med. Här är det viktigt att du faktiskt läser igenom alla villkor som lånet kommer med för att du ska veta vad som gäller för ditt lån. Har du inte råd med återbetalningarna eller tror att du inte kan betala av i tid är det bäst att inte acceptera lånet. 

Vanliga frågor om SMSlån dygnet runt

Betalas alla sms lån ut dygnet runt?

Nej, det är inte alla sms lån som ger en utbetalning dygnet runt, men det finns många långivare som erbjuder en utbetalning samma dag. 

Vad är räntan för ett sms lån med utbetalning samma dag?

Räntan är nästan alltid baserad på dig och av resultatet av din kreditkontroll. Om du har en bra kreditvärdighet är chansen större att du blir accepterad ett lån med en bättre ränta. Har du tidigare betalningsanmärkningar är det också en större chans att du måste betala en högre ränta.

Hur fungerar det med smslån dygnet runt? 

För det mesta tar kreditkontrollen några sekunder för att den ska gå igenom. Du kommer då direkt att få ett svar om du är beviljad eller inte. Om du är beviljad måste du då bara acceptera villkoren lånet kommer med och sedan kommer utbetalningen av lånet att ske.

Hur lång tid är återbetalningen på lånet?

Detta varierar från olika långivare, vissa kräver att du betalar tillbaka det inom 30 dagar, medan andra låter dig själv bestämma hur länge du vill ha på dig att betala tillbaka lånet. Något att tänka på är att ju längre tid du tar på dig att betala tillbaka ditt lån, desto mer kommer du att betala i ränta.