SmslĂ„n Dygnet Runt 24/7 – SnabblĂ„n

Det kan finnas gånger där du kan vara i ett behov av att få ett smslån accepterat mitt i natten. Kanske har bilen gått i sönder och du behöver få pengarna på ditt konto rätt snabbt. Det finns därför smslån dygnet runt som du kan ansöka om, där pengarna kan nå ditt konto snabbt efter att du har blivit acceptera för lånet. Läs mer i vår guide om smslån dygnet runt och hur du bäst hittar det bästa lånet för dig.

/ Uppdaterad:

JÀmför SnabblÄn

Belopp:
Avbetalningsperiod:
  • Filtrera:
  • Inga avgifter
  • Direktbetalning
  • Under 20
  • BetalningsanmĂ€rkning OK
  • Nytt
  • Utan UC
Vi har hittat matchande lÄn för dig
Vi har hittat en matchning för dig
Det finns inga trÀffar. Sök igen
Visa fler resultat

Ansök om smslÄn dygnet runt

Ett smslĂ„n dygnet runt Ă€r ocksĂ„ kĂ€nt som ett snabblĂ„n, vilket innebĂ€r att det Ă€r ett lĂ„n som nĂ„r dig snabbt. Det Ă€r ett perfekt alternativ för dig som Ă€r i behov av pengar nĂ€r nĂ„got akut har hĂ€nt. Om bilen har gĂ„tt i sönder och du inte har pengarna innan lönen kommer in kan ett smslĂ„n dygnet runt att vara rĂ€ddaren i nöden. 

Att hitta ett smslĂ„n dygnet runt Ă€r heller ingen svĂ„r uppgift, dĂ„ det finns mĂ„nga lĂ„ngivare som erbjuder dig chansen att fĂ„ lĂ„net utbetalt direkt. Det betyder att det spelar ingen roll om du ansöker om lĂ„net mitt i natten, eller under dagen du fĂ„r direkt ett svar pĂ„ om du Ă€r beviljad eller inte. 

Anledningen till att det gĂ„r sĂ„ snabbt Ă€r att smslĂ„n kommer ofta med mindre krav Ă€n andra former av lĂ„n. Det gĂ„r att bli accepterad för ett smslĂ„n trots att du tidigare har haft betalningsanmĂ€rkningar eller om du inte har ett fast jobb. 

Ta hjĂ€lp av en kreditförmedlare 

Det Ă€r lĂ€tt att bli impulsiv nĂ€r du Ă€r i behov av ett smslĂ„n dygnet runt, men det Ă€r viktigt att du jĂ€mför mellan olika lĂ„n och lĂ„ngivare innan du accepterar en offert för ett lĂ„n. En kreditförmedlare gör det enkelt för dig att hitta ett smslĂ„n dygnet runt som inte enbart har den bĂ€sta rĂ€ntan, men som Ă€ven erbjuder de bĂ€sta villkoren. 

Villkoren Ă€r ocksĂ„ viktiga att lĂ€sa igenom innan du accepterar ett lĂ„n, dĂ„ du mĂ„ste förstĂ„ vad för fördelar och nackdelar lĂ„net kommer med. Hur mycket kommer du att betala av totalt? Finns det nĂ„gra avgifter för att du ska fĂ„ lĂ„net? Hur lĂ„ng tid har du pĂ„ dig att betala tillbaka lĂ„net? Alla lĂ„ngivare har olika krav, sĂ„ acceptera enbart ett lĂ„n om du Ă€r nöjd med bĂ„de rĂ€ntan och villkoren. 

RĂ€ntan Ă€r sjĂ€lvklart ocksĂ„ viktigt att den Ă€r sĂ„ lĂ„g som möjligt. En rĂ€nta för ett smslĂ„n Ă€r ofta högre Ă€n normala lĂ„n, men om du betalar av det snabbt behöver du ofta inte betala mycket extra. MĂ„nga smslĂ„n dygnet runt ger dig ocksĂ„ de första 14 dagarna rĂ€ntefritt, vilket betyder att om du betalar tillbaka rĂ€ntan inom 14 dagar behöver du inte betala nĂ„gon rĂ€nta. 

LĂ„na pengar med betalningsanmĂ€rkningar 

Om du har haft betalningsanmĂ€rkningar sedan innan betyder inte detta att du inte kan bli accepterad för ett smslĂ„n dygnet runt, chansen Ă€r dock att du mĂ„ste betala mer i rĂ€nta eftersom du kommer med en högre risk. Det finns ofta ett krav pĂ„ att du inte just nu inte har aktiva skulder hos kronofogden, och att du har nĂ„gon form av inkomst för att du ska kunna betala tillbaka lĂ„net. Om du har aktiva skulder hos kronofogden Ă€r det dock inte omöjligt att fĂ„ ett lĂ„n beviljat, sĂ„ lĂ€nge du har nĂ„gon form av plan för att betala tillbaka pengarna. 

Ansök om smslĂ„n dygnet runt utan UC 

För det mesta anvĂ€nder ett smslĂ„n dygnet runt inte sig av UC för att göra kreditkontrollen pĂ„ dig, vilket alltid Ă€r positivt. Du vill undvika att ha mĂ„nga sökningar hos UC eftersom detta kan göra en stor pĂ„verkan pĂ„ dina framtida chanser att bli beviljad ett lĂ„n som dessutom kommer med en bra rĂ€nta. UC samlar alla tidigare sökningar vilket nya lĂ„ngivare kan kolla pĂ„, och finns det mĂ„nga sökningar, speciellt under en kort period, kommer detta att pĂ„verka din kreditvĂ€rdighet pĂ„ ett negativt sĂ€tt. Ett smslĂ„n dygnet runt utan UC Ă€r dĂ€rför ett bĂ€ttre alternativ. 

SmslÄn med utbetalning dygnet runt

För att ansöka om ett lĂ„n mĂ„ste du först göra en ansökan tillsammans med ditt Bank ID. Med vanliga banklĂ„n Ă€r det normalt att du behöver vĂ€nta mellan 24–48 timmar för att veta om du har blivit godkĂ€nd eller inte, men detta gĂ€ller inte med ett smslĂ„n utan du fĂ„r svar direkt pĂ„ om du har fĂ„tt ditt lĂ„n beviljat. 

Blir du godkĂ€nd lĂ„net mĂ„ste du bara acceptera villkoren lĂ„net kommer med. HĂ€r Ă€r det viktigt att du faktiskt lĂ€ser igenom alla villkor som lĂ„net kommer med för att du ska veta vad som gĂ€ller för ditt lĂ„n. Har du inte rĂ„d med Ă„terbetalningarna eller tror att du inte kan betala av i tid Ă€r det bĂ€st att inte acceptera lĂ„net. 

Vanliga frÄgor om SMSlÄn dygnet runt

Betalas alla sms lÄn ut dygnet runt?

Nej, det Àr inte alla sms lÄn som ger en utbetalning dygnet runt, men det finns mÄnga lÄngivare som erbjuder en utbetalning samma dag. 

Vad Àr rÀntan för ett sms lÄn med utbetalning samma dag?

RÀntan Àr nÀstan alltid baserad pÄ dig och av resultatet av din kreditkontroll. Om du har en bra kreditvÀrdighet Àr chansen större att du blir accepterad ett lÄn med en bÀttre rÀnta. Har du tidigare betalningsanmÀrkningar Àr det ocksÄ en större chans att du mÄste betala en högre rÀnta.

Hur fungerar det med smslÄn dygnet runt? 

För det mesta tar kreditkontrollen nÄgra sekunder för att den ska gÄ igenom. Du kommer dÄ direkt att fÄ ett svar om du Àr beviljad eller inte. Om du Àr beviljad mÄste du dÄ bara acceptera villkoren lÄnet kommer med och sedan kommer utbetalningen av lÄnet att ske.

Hur lÄng tid Àr Äterbetalningen pÄ lÄnet?

Detta varierar frÄn olika lÄngivare, vissa krÀver att du betalar tillbaka det inom 30 dagar, medan andra lÄter dig sjÀlv bestÀmma hur lÀnge du vill ha pÄ dig att betala tillbaka lÄnet. NÄgot att tÀnka pÄ Àr att ju lÀngre tid du tar pÄ dig att betala tillbaka ditt lÄn, desto mer kommer du att betala i rÀnta.

shares